Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Καμίνια: 41χρονος επιχειρηματίας ξυλοκόπησε άγρια αλλοδαπό - Συνελήφθη για ρατσιστική επίθεση

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε Πακιστανός, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από 41χρονο επιχειρηματία στα Καμίνια.

Ο δράστης είχε προσωπικές διαφορές με δύο Πακιστανούς υπαλλήλους του. Το πρωί της 21ης Μαρτίου πήγε στο σπίτι τους και άρχισε να τους αναζητεί.

Ωστόσο, όταν έφτασε στην οικία τους εκείνοι απουσίαζαν. Τον μόνο που βρήκε ήταν έναν ομοεθνή και συγκάτοικό τους, τον οποίο εξύβρισε με ρατσιστικές φράσεις θίγοντας την καταγωγή του. Στη συνέχεια, τον απείλησε και άρπαξε το κινητό του τηλέφωνο.

Κατά την αποχώρηση του από το διαμέρισμα, το θύμα τον ακολούθησε μέχρι την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας. Τότε, ο 41χρονος επιχειρηματίας συνέχισε να τον βρίζει χυδαία και να εκτοξεύει απειλές με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, του επιτέθηκε με χτυπήματα στο κεφάλι, σπρώχνοντας τον στη τζαμαρία της εισόδου, με αποτέλεσμα τη θραύση της, με τον κατηγορούμενο αυτή τη φορά να χτυπάει το κεφάλι του θύματος στα θραύσματα.

Ο Πακιστανός λιποθύμησε -συνεπεία των τραυμάτων του- και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 41χρονο, ο οποίος κατηγορείται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, απειλές, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση, κλοπή και διατάραξη οικιακής ειρήνης, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κολωνός: «Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου», είπε η 12χρονη μετά την ενοχή του Μίχου

«Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου», ήταν η φράση που είπε στη 17χρονη αδερφή της, η 12χρονη από τα Σεπόλια αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την ενοχή του...

Δημήτρης Κόκοτας: Νοσηλεύεται στην εντατική - Το ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα

Ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας, εξέδωσε το νοσοκομείο «Γεννηματάς», στο οποίο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από έμφραγμ...

Ισόβια κάθειρξη για την Ρούλα Πισπιρίγκου - Ομόφωνα ένοχη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη σθεναρή επιμονή της ότι είναι αθώα και δεν σκ...

Φόρτωση άρθρων...