Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Κανονικά οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου

Ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, είπε ότι οι παρελάσεις θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή όλων των πολιτών, όχι μόνο των εμβολιασμένων.

Κανονικά θα διεξαχθούν οι παρελάσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Αυτό αποκάλυψε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.

Ο υπουργός είπε στην ΕΡΤ ότι οι εορτασμοί στην Θεσσαλονίκη για τον Άγιο Δημήτριο θα γίνουν κανονικά, όπως και η παρέλαση. Ακόμα, ο Μάκης Βορίδης πρόσθεσε πως αυτή πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή όλων των πολιτών, όχι μόνο των εμβολιασμένων.

«Η παρέλαση θα γίνει με τήρηση των υγειονομικών μέτρων και ισχυρή παρότρυνση για χρήση της μάσκας», ανέφερε ο Μάκης Βορίδης. 

«Έχουμε άνοιγμα των περισσότερων δραστηριοτήτων. Προφανώς αυτό γίνεται με κάποιους περιορισμούς. Δεν είναι δυνατόν να πούμε πως μόνο την παρέλαση δεν θα κάνουμε», συμπλήρωσε ο υπουργός Εσωτερικών.

Για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού ο Μάκης Βορίδης είπε ότι «αν και δεν χειρίζομαι το θέμα κοιτώ την πίεση στο σύστημα υγείας. Εκεί είναι ισορροπημένα τα πράγματα, υπάρχει μια πίεση στη βόρεια Ελλάδα. Στο ΕΣΥ υπάρχουν αντοχές κυρίως ως προς το θέμα των ΜΕΘ. Η γενική εικόνα είναι μια εικόνα ισορροπίας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αχαΐα: Προσπάθησε να εξαναγκάσει την σύντροφό του σε ασελγείς πράξεις – Την είχε απειλήσει με όπλο

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε, αυτή τη φορά σε χωριό του Ερυμάνθου Αχαΐας. Αστυνομικοί συνέλαβαν άνδρα τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του. Όπως υποστήριξε...

Φόρτωση άρθρων...