Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Καρδίτσα: Πέθανε 20χρονος ποδοσφαιριστής που έχασε τις αισθήσεις του στο γήπεδο

Ελλάδα

Κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Καραϊσκάκη Μαυρομματίου-Δόξα Αμπέλου 20χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του, μέσα στο γήπεδο, κατά πάσα πιθανότητα από ανακοπή, και εν συνεχεία κατέληξε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του karditsalive.net το συμβάν σημειώθηκε στο πρώτο ημίχρονο (ξεκίνησε στις 12.00) στο Μαυρομμάτι με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να καταρρέει αιφνιδίως χωρίς να έχει υπάρξει κάποια επαφή με άλλο ποδοσφαιριστή.

Αμέσως δόθηκαν από τους παρισταμένους οι πρώτες βοήθειες για να επανέρθει ενώ στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε αρχικά στο Κ.Υ. Μουζακίου και εν συνεχεία στο νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου οι ιατροί παρά τις προσπάθειές δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς θα μεταφέρονται ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα με πλοία – Τι αναφέρει το υπουργείο Ναυτιλίας

Οδηγίες για την ασφαλή μεταφορά ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών οχημάτων με πλοία της ακτοπλοΐας έδωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Με αφορμή τη συζήτηση πο...

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω περιφοράς των Επιταφίων - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στη Θεσσαλονίκη τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω της περιφοράς Επιταφίων. Η Αστυνομία στην ανακοίνωση της απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς ώ...

Φόρτωση άρθρων...