Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Καρδίτσα: Στο νοσοκομείο 15χρονος – Τραυματίστηκε στο μάτι από αεροβόλο

Άσχημη κατάληξη είχε το παιχνίδι δύο εφήβων, στον Παλαμά, με αεροβόλο όπλο, καθώς ο εξοστρακισμός της βολίδας τραυμάτισε τον ένα στο μάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KarditsaLive.Net, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 3 το απόγευμα της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου, με τον 15χρονο να οδηγείται στο Κέντρο Υγείας Παλαμά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρότι τελικά μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο στη Λάρισα, δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του και η διακομιδή έγινε για να υπάρξει καλύτερη αντιμετώπιση στο τραύμα στο μάτι του.

Από την Αστυνομία διενεργείται προανάκριση για το συμβάν, με όλες τις ενδείξεις να συνηγορούν πως πρόκειται για ατύχημα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Σοβαρά επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια – Τραυματίας ένας αστυνομικός, κάηκε ολοσχερώς αυτοκίνητο

Άλλη μία νύχτα επεισοδίων βίωσαν οι κάτοικοι της περιοχής των Εξαρχείων το Σάββατο προς Κυριακή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον ενός αστυνομικού. Τα επεισόδια ξεκίνησ...

Φόρτωση άρθρων...