Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Κάρυστος - Σταμάτησαν οι έρευνες για τον αγνοούμενο ψαροντουφεκά

Σταμάτησαν λόγω κακών καιρικών συνθηκών οι έρευνες για την αναζήτησή του ψαροντουφεκά που αγνοείται από χτες βράδυ στην περιοχή της Καρύστου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evripos 90fm.gr. Οι έρευνες θα συνεχιστούν μόλις κοπάσει η σφοδρή θαλασσοταραχή στην περιοχή του Κάβο Ντόρο.

Το χρονικό 

Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη, παρέα τριών ψαροντουφεκάδων κατευθύνθηκαν ανοιχτά της Καρύστου προς την πλευρά του Αιγαίου για κατάδυση. Όταν βγήκαν πάλι στην επιφάνεια οι δύο από αυτούς διαπίστωσαν πως ο τρίτος δεν είχε εμφανιστεί και μάλιστα εντόπισαν τη σημαδούρα του να κατευθύνεται ανοιχτά προς τη θάλασσα.

Οι λιμενικές Αρχές που ειδοποιηθήκαν σήμαναν συναγερμό και ξεκίνησε επιχείρηση αναζήτησης με τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) στην οποία μετείχαν 3 περιπολικά του Λιμενικού Σώματος σκάφη ιδιωτών, ενώ στις έρευνες μετείχε και ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού όπως επίσης και ιδιώτες δύτες που ειδοποιήθηκαν συγχρόνως χωρίς όμως αποτέλεσμα.

 
Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν και πάλι, με ένταση, οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, με ενισχυμένες δυνάμεις, αφού μετέχουν πλέον και εθελοντές διασώστες από το Αλιβέρι. Παράλληλα, στην ευρύτερη περιοχή περιπολούν ρυμουλκά και άλλα σκάφη που ερευνούν σε συνδυασμό με τα πλωτά του Λιμενικού Σώματος.

Πηγή: 90fm.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Με ποντιακά τραγούδια και τιμητικό άγημα Ποντίων το αντίο στο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Στο Α΄ Νεκροταφείο είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και σύντροφοι στην πολιτική το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη Χαραλαμπίδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Στην κηδεία ...

ΓΣΕΕ: Ανακοίνωσε γενική απεργία στις 17 Απριλίου

Απόφαση για διεξαγωγή γενικής απεργίας στις 17 Απριλίου έλαβε η ΓΣEΕ όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή λίγη ώρα μετά την ομιλία Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο για αύξηση του κατώτατ...

Φόρτωση άρθρων...