Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Καστελλόριζο: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας έσωσε τρίχρονο αγοράκι που έπεσε στη θάλασσα

Ελλάδα

Στιγμές αγωνίας έζησε μια οικογένεια στο Καστελλόριζο. Το παιδάκι τους, τριών ετών, ξέφυγε από την προσοχή τους και έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι του νησιού.

Ένας αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας έσωσε το παιδί. Ο αστυνομικός μιλώντας στο STAR, περιέγραψε τα όσα διαδραματίστηκαν και συγκλονίζει.

«Είχε τελειώσει η παρέλαση και είχαμε καθίσει με τη σύζυγό μου σε ένα εστιατόριο για φαγητό. Ξαφνικά η σύζυγός μου άρχισε να φωνάζει: ένα μωρό στη θάλασσα. Σηκώνομαι από την καρέκλα και όντως βλέπω το παιδί» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Κατευθείαν, όπως ήμουν, καθώς έβλεπα το παιδί να πηγαίνει προς τον βυθό, βρέθηκα μέσα στη θάλασσα, έβγαλα το μωρό και το έδωσα στη σύζυγό μου. Μετά βγήκα και εγώ, ενώ είδα ότι είχαν πέσει στη θάλασσα για να σώσουν το παιδί και ένας συνάδελφος από το Λιμενικό και ένας άλλος άνδρας, ο οποίος έμαθα μετά ότι ήταν ο πατέρας του παιδιού».

Όπως είπε ο ίδιος, «το παιδί είναι καλά στην υγεία του».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ καταθέτει καθημερινά μομφή, μαζί με τον λαό και τους αγώνες του

«Το ΚΚΕ υπερψηφίζει, όπως είναι αυτονόητο και όπως κάνει πάντα με το δικό του σκεπτικό, την πρόταση μομφής που έχει κατατεθεί προς την κυβέρνηση της Νέα Δημοκρατία . Δεν μένει, όμω...

Φόρτωση άρθρων...