Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Καταδικάστηκε σε πενταετή φυλάκιση με αναστολή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ελλάδα

Σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για την ανάρτηση ερωτικού βίντεο χωρίς τη συναίνεση της συντρόφου του.

Ακόμα, στον παρουσιαστή επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ, ενώ θα πρέπει να εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Επίσης, επιβλήθηκε στον ραδιοφωνικό παραγωγό ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Το αίτημα της πλευράς της 30χρονης παθούσας για αναβάθμιση σε κακουργηματικές κατηγορίες, δεν έγινε δεκτό, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο σε αντίθεση με την παθούσα, η οποία κατέθεσε τα όσα έγιναν.

Ο παρουσιαστής κατηγορείτο για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων».

H έκκληση της παθούσας

Η δικηγόρος της 30χρονης πρώτης καταγγέλλουσας έκανε το πρωί της Τετάρτης δηλώσεις έξω από το δικαστήριο, ζητώντας από όλα τα Μέσα Ενημέρωσης να μην τραβήξουν καμία εικόνα της.

«Περιμένουμε σήμερα να δούμε τι θα γίνει με την έκβαση του δικαστηρίου. Με την εντολέα μου εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη. Θερμή παράκληση, έχω αποστείλει δελτίο Τύπου, σας παρακαλώ πολύ να μην καταγραφεί με κανέναν τρόπο. Όπως βλέπετε, δεν είναι δίπλα μου και δεν θα τη δείτε δίπλα μου σε εξωτερικούς χώρους. 

Κάνει έκκληση και η ίδια να μην καταγραφεί με κανέναν απολύτως τρόπο. Η πελάτισσά μου επιθυμεί να καταδικαστεί (ο Στάθης Παναγιωτόπουλος) για τις πράξεις που έχει κάνει εις βάρος της. Ψυχολογικά είναι πολύ δύσκολα, ειδικά σήμερα που θα τον ξαναδεί αν παραστεί αυτοπροσώπως», ανέφερε η Σταυρούλα - Αντιγόνη Πρίλη στα τηλεοπτικά συνεργεία.

«Δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα, επειδή από τον νόμο αυτό προβλεπόταν και στον προηγούμενο νόμο. Σήμερα είμαστε ενώπιον του πλημμελειοδικείου, από εκεί και πέρα το πλημμελειοδικείο θα κρίνει για όλα τα υπόλοιπα», πρόσθεσε η δικηγόρος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αφέθηκαν ελεύθερα τα μέλη της σπείρας που «ρήμαζε» σπίτια στα Βόρεια Προάστια - Δέχθηκαν να αποζημιώσουν τα θύματά τους

Ελεύθερα αφέθηκαν τα μέλη της συμμορίας που άδειαζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια, με τον πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, να δη...

Φόρτωση άρθρων...