Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Καταδίωξη στη Νέα Σμύρνη: Σύλληψη δύο ανήλικων για κλεμμένη μοτοσικλέτα

Ελλάδα

Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη με πρωταγωνιστές δύο ανήλικους, μόλις 16 ετών.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι εκτελούσαν εποχούμενη περιπολία στην περιοχή, εντόπισαν τους δύο ανήλικους πάνω σε μία μοτοσυκλέτα, τους έκριναν ύποπτους και επιχείρησαν να τους ελέγξουν. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας όχι μόνο δεν υπάκουσε στο σήμα των αστυνομικών αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους της περιοχής, ενώ οι ανήλικοι παραβίασαν και πολλούς ερυθρούς σηματοδότες στην προσπάθειά τους να διαφύγουν.

Φτάνοντας σε ένα σημείο που πίστεψαν ότι είχαν ξεφύγει από τους αστυνομικούς, παράτησαν τη μοτοσικλέτα και επιχείρησαν να ξεφύγουν με τα πόδια, αλλά τελικά εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τους άνδρες της ΔΙΑΣ και πλέον το λόγο έχει δικαιοσύνη.

Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι η μοτοσικλέτα που οδηγούσαν ήταν κλεμμένη, οπότε θα σχηματιστεί δικογραφία και για αυτό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Βασικός κατηγορούμενος 31 ετών, άρχισε να αυτοτραυματίζεται στα χέρια, στο άκουσμα ότι παραμένει προφυλακιστέος μαζί με άλλους τρεις εκ των 67 συλληφθέντων, ενώ είκοσι αφέθηκαν ελ...

Φόρτωση άρθρων...