Σαββάτο
11 Μαΐου 2024

Άγρια καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνα με πυροβολισμούς

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Αστυνομία. Άγρια καταδίωξη αυτοκινήτου από αστυνομικούς σημειώθηκε περίπου στις 05:00
 στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ σταμάτησαν όχημα για έλεγχο το οποίο ωστόσο δεν ανταποκρίθηκε, μπήκε σε μονόδρομο και επιχείρησε να τους εμβολίσει. Από τον εμβολισμό δεν τραυματίστηκε κανείς. Ωστόσο αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη του οχήματος στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Ο οδηγός ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα στην προσπάθειά του να διαφύγει με τους αστυνομικούς να το καταδιώκουν χωρίς τελικά να καταφέρουν να το ακινητοποιήσουν.

Η καταδίωξη ήταν άγρια ενώ οι αστυνομικοί φέρεται να πυροβόλησαν κατά του οχήματος, ωστόσο αυτό διέφυγε καθώς αυτό έμπαινε συνεχώς σε μονοδρόμους, ενώ περνούσε με κόκκινους σηματοδότες.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της Αθήνας επιχειρούν να εντοπίσουν το όχημα για το οποίο διαθέτουν αρκετά στοιχεία προκειμένου οι έρευνες να τελεσφορήσουν τις επόμενες ώρες.

Η καταδίωξη ξεκίνησε από τη συμβολή των οδών Σκορδά και Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συγκλονίζει η 28χρονη που έπεσε θύμα κακοποίησης: «Κρεμιόμουν από τα κάγκελα του μπαλκονιού για να σωθώ»

Συγκλονίζει η 28χρονη από τη Θεσσαλονίκη που βίωσε την κακοποίηση στα χέρια του συντρόφου της. Μιλώντας στο MEGA, δηλώνει πως έφτασε στο σημείο να κρεμαστεί από το μπαλκόνι για να ...

Φόρτωση άρθρων...