Σαββάτο
13 Απριλίου 2024

Κατάληψη για… Open bar

Ελλάδα

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε παράνομη Γενική Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου ΣΔΟΚΕ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, κατά την οποία φοιτητές και μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δέχτηκαν λεκτικές επιθέσεις, μόνο και μόνο για την παρουσία τους στη διαδικασία του Συλλόγου.

Η σιγή ιχθύος που επικρατούσε κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων όλων των υπολοίπων πολιτικών δυνάμεων, αντικαταστάθηκε από απρεπείς χειρονομίες και χαρακτηρισμούς, όταν τον λόγο έλαβε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Εγκαλούν την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ότι αντιτάσσεται στις διαδηλώσεις, την ίδια στιγμή που πρώτοι απ’ όλους δηλώσαμε ότι συμπλέουμε με τους ανθρώπους που τις προηγούμενες ημέρες διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά.

Ως εκ τούτου δεν θα επιτρέψουμε τη σπίλωση της μνήμης των ανθρώπων, που άδικα έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη, με καταλήψεις και «δράσεις» που δήθεν τους τιμούν, ενώ στην πραγματικότητα, δεν επιχειρείται τίποτα περισσότερο, από μία προσπάθεια εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου, για μικροπολιτικό όφελος.

Όσο λοιπόν κάποιοι, θα βρίσκουν μία τραγωδία, ως ευκαιρία για «Οpen bars» η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα συνεχίσει να μάχεται για την ακαδημαϊκή ομαλότητα.

Και ας μας απαντήσουν τελικά, αν τα «Open bars» είναι οι αγώνες για τους οποίους κλείνει μία σχολή και οι φοιτητές χάνουν τα μαθήματά τους.

Η υποκρισία στο μεγαλείο της

 

dap

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαμηλή η χιονοκάλυψη στην Ελλάδα φέτος

Χαμηλό ήταν το ποσοστό χιονοκάλυψης στην Ελλάδα τον φετινό χειμώνα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Βάσει των στοιχείων του meteo.gr, μόνο τρεις-τέσσερ...

Υπουργείο Εξωτερικών: Σύσταση για αποφυγή ταξιδιών σε Ισραήλ, Παλαιστινιακά εδάφη, Λίβανο και Ιράν

Ανακοίνωση εξέδωσε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, εν μέσω της κλιμακούμενης κρίσης στη Μέση Ανατολή. Το υπουργείο Εξωτερικών κάνει σύσταση προκειμένου να αποφεύγονται οι επισκέψ...

Φόρτωση άρθρων...