Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Καταστροφές σε 50 χλμ σιδηροδρομικού δικτύου από Δομοκό ως Λάρισα

Μεγάλες είναι οι καταστροφές στο σιδηροδρομικό δίκτυο από την κακοκαιρία στην κεντρική Ελλάδα. Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερζάκης, οι καταστροφές εκτείνονται σε μήκος περίπου 50 χιλιόμετρα από τον σταθμό του Δομοκού μέχρι τον Κραννώνα, περίπου 10 χλμ έξω από τη Λάρισα. 

Αφορούν καταστροφές τόσο στις γραμμές όσο και στα φωτοσήματα στις κολώνες ηλεκτροδότησης, τους σταθμούς και γενικά στο δίκτυο της υποδομής.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Τερζάκη, το κόστος της αποκατάστασης θα φτάσει στα 40 με 50 εκατομμύρια ευρώ και θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας μήνας για να επισκευαστεί το δίκτυο.

Μέχρι τότε δεν θα μπορούν να εκτελεστούν σιδηροδρομικά δρομολόγια, ανέφερε ο Παναγιώτης Τερζάκης.

Με λεωφορεία θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια της γραμμής Λάρισα- Βόλος- Λάρισα, από σήμερα Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου και μέχρι νεωτέρας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σύλληψη διακινητή στην Αλεξανδρούπολη – Μετέφερε δέκα μετανάστες κρυμμένους σε φορτηγό

Για παράνομη διακίνηση μεταναστών συνελήφθη οδηγός φορτηγού κοντά στην Αλεξανδρούπολη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου. Κατά την είσοδο του αλλοδαπού οδηγού στη χώρα, ...

Βροχές το Μεγάλο Σάββατο σχεδόν σε όλη τη χώρα - Βελτίωση του καιρού την Κυριακή του Πάσχα

Άστατος καιρός αναμένεται να επικρατήσει κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Σαββάτου στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσ...

Φόρτωση άρθρων...