Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Κατερίνα Μονογυιού: Η συγκινητική ανάρτηση για την ονομαστική γιορτή του αδερφού της, Τζώρτζη

Παρασκήνιο

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από το τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπου ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τη ζωή του.

Σήμερα ο αδικοχαμένος αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού, θα είχε την ονομαστική του εορτή και γι' αυτό η βουλευτής της ΝΔ προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία με την εικόνα του Αγίου Γεωργίου, ένα αναμμένο καντήλι και μια κορνίζα του αδερφού της που έφυγε στα 45 του. Στη λεζάντα έγραψε το απολυτίκιο του Αγίου που σήμερα γιορτάζει.

monogiou

Ο επιχειρηματίας Τζώρτζης Μονογυιός, είχε τραγική κατάληξη μετά από τροχαίο, που σημειώθηκε το βράδυ της 13ης Ιανουαρίου στη Βούλα, όταν η Ferrari που οδηγούσε για πρώτη φορά, ξέφυγε από τον έλεγχό του, προσέκρουσε σε δέντρο και στη συνέχεια πήρε φωτιά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανάρτηση Μητσοτάκη για το Πάσχα: Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί, βοηθάει και στη χώνεψη

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός για το Πάσχα δίνοντας έμφαση τόσο στα έθιμα όσο όμως και στον αθλητισμό και την καλή φυσική κατάσταση. Αφού έκανε, μέσα από την ανάρτη...

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ συμμετείχαν στο έθιμο των μπότηδων στην Κέρκυρα

Στο έθιμο των μπότηδων που πραγματοποιείται κάθε Μ. Σάββατο το πρωί, συμμετείχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος βρίσκεται στο νησί για τις πασχαλινές του δι...

Φόρτωση άρθρων...