Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Κατερίνη: Έχασε αδελφό, μητέρα και πατέρα από κορωνοϊό μέσα σε λίγες ημέρες

Ελλάδα

Ο κορωνοϊός ξεκληρίζει οικογένειες. Μία ακόμη τραγωδία με θύματα ανεμβολίαστους πολίτες εκτυλίχθηκε, εν μέσω της πανδημίας, αυτή τη φορά στην Κατερίνη.

Ένας 43χρονος εργαζόμενος του νοσοκομείου κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού, με διαφορά τεσσάρων ημερών από τον πατέρα του. Πριν από λίγες ώρες, έχασε τη μάχη και η 68χρονη μητέρα του, η οποία νοσηλευόταν επί ημέρες στο νοσοκομείο "Άγιος Παύλος". Ο δεύτερος γιος της οικογένειας έχει απομείνει πλέον μόνος του.

Ο Οδυσσέας Κατσάκας, διοικητής του νοσοκομείου Άγιος Παύλος, δήλωσε πως "πέθανε η μητέρα ενός από την Κατερίνη, έχασε τον πατέρα του, τον αδελφό του και έχασε και τη μητέρα του. Τρία άτομα από την ίδια οικογένεια και έμεινε μόνος. Όλοι ανεμβολίαστοι".

"Από τον κορωνοϊό ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια, πολύ καλή οικογένεια, χριστιανοί άνθρωποι. Και έμεινε μόνο ο ένας γιος", δήλωσε μία φίλη της οικογένειας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Κόκοτας: Νοσηλεύεται στην εντατική - Το ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα

Ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας, εξέδωσε το νοσοκομείο «Γεννηματάς», στο οποίο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από έμφραγμ...

Φόρτωση άρθρων...