Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Κατεχάκη: Σφοδρή σύγκρουση με πέντε τραυματίες

Ελλάδα

Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής στη Λεωφόρο Κατεχάκη, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός ατόμου και τον ελαφρύτερο άλλων τεσσάρων επιβαινόντων.

Από τη σύγκρουση που έγινε όταν το ένα όχημα προσπάθησε να κάνει αναστροφή αριστερά στο ύψος του θεάτρου Μπάντμιντον, υπάρχει ένας σοβαρά τραυματίας ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Υπάρχουν και άλλοι τέσσερις τραυματίες που έχουν μεταφερθεί σε δύο νοσοκομεία, το ΚΑΤ και το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτα κομμάτια των δύο οχημάτων, λάδια στο οδόστρωμα ενώ αστυνομικοί της τροχαίας κάνουν αυτή την ώρα μια πρώτη εκτίμηση για το πώς συνέβη το σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πειραιάς: Περιπέτεια για 71χρονη στο λιμάνι - Έπεσε στη θάλασσα στην προσπάθεια να πιάσει τη βαλίτσα της

Στη θαλάσσια περιοχή της πύλης Ε-5 στο λιμάνι του Πειραιά έπεσε μια 71χρονη. Η γυναίκα περισυνελέγη σώα και καλά στην υγεία της από στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Σύμφωνα με το ...

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο

Κακουργηματική ποινική δίωξη για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) άσκησε η εισαγγελία σε βάρος του Κωνσταντίνου Φλώρου για την επίθεση σε ...

Φόρτωση άρθρων...