Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Καθαρά Δευτέρα: Αυξημένη η κίνηση στη Βαρβάκειο για το σαρακοστιανό τραπέζι (Φωτογραφίες)

Ελλάδα

Παραμονή Καθαράς Δευτέρας σήμερα και η κίνηση στη Βαρβάκειο αγορά είναι αυξημένη από νωρίς το πρωί .

Οι πάγκοι των ιχθυοπωλείων είναι γεμάτοι με θαλασσινά και οι ιχθυοπώλες περιμένουν τους τελευταίους πολίτες που δεν πρόλαβαν να ψωνίσουν τις προηγούμενες ημέρες για να αγοράσουν τα απαραίτητα προϊόντα για το σαρακοστιανό τους τραπέζι.

10

Οι καταναλωτές ωστόσο θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν και αύριο τις τελευταίες αγορές στη Βαρβάκειο, ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, για να στήσουν το τραπέζι τους.

11

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο οι λαϊκές αγορές, οι μεγάλες αγορές του Λεκανοπεδίου καθώς και συνοικιακά καταστήματα μίνι μάρκετ, ενώ κλειστά θα παραμείνουν τα σούπερ μάρκετ. Ανοιχτά μένουν επίσης τα αρτοποιεία για την παραδοσιακή λαγάνα, ζαχαροπλαστεία καθώς και τα ιχθυοπωλεία.

12
15

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα το πρώτο βήμα για «καθαρές» και «έξυπνες» μεταφορές στη Θεσσαλονίκη

«Το πρώτο βήμα για «καθαρές» και «έξυπνες» μεταφορές στην πόλη της Θεσσαλονίκης γίνεται τη Δευτέρα 20 Μαΐου. Δεκαεπτά ηλεκτρικά λεωφορεία βγαίνουν στους δρόμους, εκτελώντας δρομολό...

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Ράγισαν καρδιές στο «τελευταίο αντίο» στην 40χρονη Ενκελέιντα - «Υπέμενε και έχασε τη ζωή της»

Το πρωί του Σαββάτου (18/5) γράφτηκε ο επίλογος της τραγωδίας της δολοφονίας της 40χρονης στο Μενίδι από τον πρώην σύζυγό της. Συντετριμμένοι οι συγγενείς, τα αδέλφια και τα παι...

Φόρτωση άρθρων...