Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Κάτω Πατήσια: Νέα καταγγελία-σοκ για τον 37χρονο ιερέα

Σοκαριστικές είναι οι καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 37χρονο ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια. Ο ιερέας συνελήφθη έπειτα από την καταγγελία μίας 17χρονης κοπέλας.

Μια άλλη νεαρή κοπέλα αποκαλύπτει ότι την είχε προσεγγίσει τον Νοέμβριο 2020 ο ίδιος ιερέας, που κατηγορείται για βιασμό, στο γραφείο του, δίπλα από την εκκλησία που λειτουργούσε στα Κάτω Πατήσια και της είχε προσφέρει 50 ευρώ ζητώντας «μία ώρα από τη ζωή της».

Η 19χρονη κοπέλα, η οποία μένει στην περιοχή, καταγγέλλει στο protothema.gr πως ο συγκεκριμένος ιερέας την είχε προσεγγίσει, ζητώντας της να πάνε κάπου μόνοι τους προκειμένου να περάσει λίγο χρόνο μαζί του.

Όπως αναφέρει, ο 37χρονος την γνώρισε μέσω μιας φίλης της η οποία τότε παρακολουθούσε τα μαθήματα στο κατηχητικό, και την κάλεσε στον ιερό ναό να συζητήσουν. Αρχικά της πρότεινε μια δουλειά, καθώς η 19χρονη σήμερα κοπέλα ζωγραφίζει τοιχογραφίες, και στη συνέχεια της ζήτησε να περάσουν μερικές ώρες μόνοι τους, προσφέροντάς της, μάλιστα, χρήματα σαν αντάλλαγμα.

Η 19χρονη σήμερα Λούνα αντιλήφθηκε τις προθέσεις του και του απάντησε αρνητικά, αυτός, ωστόσο, επέμεινε καλώντας την να πάνε το βράδυ οι δύο τους, μόνοι τους, σε ένα χώρο που έχει φτιάξει για τη νεολαία.

Η νεαρή κοπέλα, θέλοντας να αποφύγει τις πιέσεις του ιερέα, φαίνεται ότι είχε αποθηκεύσει τον αριθμό του στο κινητό τηλέφωνό της με το όνομα «Μην Το Σηκώσεις», γεγονός που δείχνει τις μεγάλες πιέσεις που της ασκούσε ο ιερέας με τα τηλεφωνήματά του και πόσο η νεαρή Λούνα προσπαθούσε να τον αποφύγει.  

Η 19χρονη έφυγε αλλά ο ιερέας επέμεινε στέλνοντάς της μηνύματα ώστε να γίνουν φίλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η κοπέλα συνέχισε να μην απαντά και την επόμενη ημέρα συνάντησε τον ιερέα μαζί με την οικογένεια του σε μια πλατεία της περιοχής. Όπως καταγγέλλει ο 37χρονος την κοιτούσε επίμονα και ερωτικά παρόλο που δίπλα βρίσκονταν τα παιδιά του και η έγκυος τότε σύζυγός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη κοπέλα είχε πάει στην αστυνομία να κάνει τη σχετική καταγγελία, ωστόσο οι αστυνομικοί της απάντησαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο, από τη στιγμή που δεν υπήρχε κάποια ενοχοποιητική πράξη από την πλευρά του ιερέα. 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μονεμβασιά: Σε ύφεση η φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί, σε αγροτοδασική έκταση, νότια του Αγίου Στεφάνου, στη Μονεμβασιά στη Λακωνία. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επίγ...

Κέρκυρα: Ποινή φυλάκισης πέντε ετών στην πρώην εισαγγελέα για την εξαφάνιση χιλιάδων δικογραφιών

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων στην πρώην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, η οποία κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη για κακουργηματική...

Φόρτωση άρθρων...