Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Καβάλα: Νέα δεδομένα για το θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου - Την σκότωσε κριάρι;

Ελλάδα

Νέα στοιχεία και δεύτερα σενάρια προκύπτουν από τη συμπληρωματική αυτοψία του ιατροδικαστή, Νίκου Κιφνίδη στον τόπο, όπου βρέθηκε νεκρή η 68χρονη κτηνοτρόφος στο Ποδοχώρι Καβάλας.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δεν αποκλείεται η γυναίκα να έχασε τελικά τη ζωή της από χτύπημα επιθετικού κριαριού της μονάδας που διατηρούσε με τον σύζυγό της.

Το συγκεκριμένο ζώο ζυγίζει πάνω από 70 κιλά και χρειάστηκε να το κρατούν πέντε άτομα προκειμένου να εξεταστεί.

Καβάλα: Νέα δεδομένα για το θάνατο της κτηνοτρόφου στο Ποδοχώρι

«Η υπόθεση ερευνάται ακόμα και δεν έχουμε βγάλει συμπέρασμα. Αναμένεται να γίνουν εξετάσεις στα νύχια της και στα ρούχα της για τυχόν ευρήματα. Δεν αποκλείεται να δέχθηκε χτυπήματα από αυτό το ζώο. Όπως δεν αποκλείεται και η εγκληματική ενέργεια. Μέχρι στιγμής όλα ερευνώνται» δηλώνει ο κ. Κιφνίδης.

Νέα δείγματα την Τρίτη

Με δεδομένο το ύψος της γυναίκας, καθώς και του κριαριού, αλλά και των σημείων των χτυπημάτων που έφερε στο κορμί της (επιφανειακή ρήξη σπλήνας και κατάγματα πλευρών) εξετάζεται το ενδεχόμενο εάν τα χτυπήματα τα προκάλεσε το ζώο. Γι’ αυτόν τον λόγο, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, την Τρίτη θα ληφθεί δείγμα DNA από τα ρούχα και τα νύχια του θύματος, ώστε να διακριβωθεί εάν συνδέονται οι κακώσεις, καθώς και εάν θα εντοπιστούν τρίχες ή DNA ζώου.

Πάντως οι αρμόδιες πηγές επεσήμαναν χαρακτηριστικά ότι η άτυχη γυναίκα δεν έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, παρά μόνο μικροεγκεφαλικές ερεθίσεις που προήλθαν από την πτώση της στο έδαφος. Ωστόσο διαπιστώθηκε ότι από την θωρακική της κοιλότητα έχασε 1,7 λίτρα αίματος, απόρροια της εσωτερικής αιμορραγίας από τα τρία – τέσσερα χτυπήματα που φανερώθηκαν μετά τη νεκροτομή του Σαββάτου.

Οι ελληνικές αρχές συνεχίζουν να διενεργούν έρευνες για το περιστατικό, που έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένεια και τους συγχωριανούς της άτυχης 68χρονης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κορυφώνεται την Τρίτη το επεισόδιο μεταφοράς σκόνης - Θερμοκρασίες έως 30 βαθμούς Κελσίου μαζί με λασποβροχές

Επεισόδιο μεταφοράς σαχαριανής σκόνης προς τη χώρα μας το οποίο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από σήμερα, αναμένεται να παρουσιάσει κορύφωση την Τρίτη 23/4. Σύμφωνα με τα προγνωστικά στ...

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη και κρατείται παρουσιαστής που κατηγορείται για εκβιασμό

Υπό κράτηση παραμένει ο 56χρονος παρουσιαστής που συνελήφθη τα προηγούμενα 24ωρα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κατηγορούμενος ότι απαίτησε χρήματα για λογαριασμό 39χρονου συνεργού το...

Φόρτωση άρθρων...