Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Κερατσίνι: Σοκάρει η μητέρα της 9χρονης για τον παππού - «Πήγε να χαλάσει το παιδί αλλά του ξέφυγε»

Ελλάδα

Συγκλονίζει με τις δηλώσεις της η μητέρα της 14χρονης που, όπως καταγγέλλεται, την κακοποιούσε σεξουαλικά επί χρόνια ο παππούς της στο Κερατσίνι.

Ο 78χρονος φέρεται να βίαζε το κορίτσι από την ηλικία των 9 ετών μέσα στο σπίτι της οικογένειάς της. Ζούσαν όλοι μαζί στο σπίτι μαζί με τη μητέρα του παιδιού και τη γιαγιά της. 

«Η κόρη μου το αποκάλυψε στα ξαδέλφια της πριν από ένα χρόνο. Έτσι το μάθαμε. Αυτό γινόταν απ’ όταν το παιδί ήταν 8 - 9 χρονών», είπε η μητέρα της 14χρονης.

Πως αποκαλύφθηκε το μυστικό της ανήλικης

Όταν το κορίτσι ήταν 9 ετών, κράτησε το μυστικό για αρκετά χρόνια. Πριν από έναν χρόνο αποφάσισε να μιλήσει σε κοντινό της πρόσωπο, εκτός οικογενειακού της περιβάλλοντος. Από εκεί το έμαθαν η μητέρα, ο πατέρας και η γιαγιά της.

Η μητέρα της ανήλικης άρχισε να καταλαβαίνει τι συμβαίνει όταν το κορίτσι ήταν αρνητικό στο να περάσει τις διακοπές μαζί με τον παππού της στο χωριό. Ωστόσο, υποστηρίζει πως δεν έχει υπάρξει βιασμός.

«Πήγε να το χαλάσει το παιδί αλλά του ξέφυγε»

Η μητέρα της μικρής μίλησε στην ΕΡΤ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς σαν γονείς δεν ξέραμε τίποτα. Η κόρη μου το αποκάλυψε στα ξαδέλφια της πριν από ένα χρόνο. Έτσι το μάθαμε. Αυτό γινόταν απ’ όταν το παιδί ήταν 8 - 9 χρονών. Έβλεπα πως δεν τον απέφευγε, αλλά συχνά μου έφερνε αντιρρήσεις να πηγαίνει στο σπίτι των παππούδων. Η μάνα μου δεν ήξερε τίποτα. Αν ήξερε, θα τον σκότωνε. Από ότι είπε το παιδί πήγε να το χαλάσει, αλλά του ξέφυγε. Το χάιδευε με τα χέρια σε συγκεκριμένα σημεία. Αν την είχε βιάσει θα ήμουν φυλακή τώρα».

Ο 78χρονος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιας πράξης κατ’ εξακολούθηση με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη μεταξύ συγγενών και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Τον παππού της ανήλικης συνέλαβα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου Δραπετσώνας και θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Μια απίστευτη απόπειρα εμπρησμού σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι αρχές. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός «π...

Τραγωδία στη Μανωλάδα: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 56χρονο δικυκλιστή - Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στη Μανωλάδα στην θέση «Παλαιοσταφίδα». Σύμφωνα με το patrisnews, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το δυ...

Φόρτωση άρθρων...