Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Κέρκυρα: Ελεύθερος υπό όρους ο 76χρονος αμαξάς για τον θάνατο του αλόγου

Ελλάδα

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο 76χρονος αμαξάς μετά την απολογία του στον εισαγγελέα της Κέρκυρας.

Ο αμαξάς κατηγορείται για κακοποίηση ζώου εργασίας μετά τον θάνατο του αλόγου που κατέρρευσε το μεσημέρι της Πέμπτης σέρνοντας την άμαξα στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας.

Πλέον, η υπόθεση οδηγείται πλέον σε κύρια ανάκριση, καθώς το άλογο χρησιμοποιούταν για εργασία, ενώ είχε χρόνια πάθηση, πνευμονικό εμφύσημα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο κατηγορούμενος αναμένεται να ζητήσει το επόμενο διάστημα από το δικαστικό συμβούλιο την πλήρη απαλλαγή του και να μπει η υπόθεση στο αρχείο. Από την άλλη πλευρά, φιλοζωικές οργανώσεις έχουν προχωρήσει σε μηνυτήριες αναφορές στον εισαγγελέα οι οποίες αναμένεται να εξεταστούν στο πλαίσιο της ανάκρισης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σοβαρά επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια – Τραυματίας ένας αστυνομικός, κάηκε ολοσχερώς αυτοκίνητο

Άλλη μία νύχτα επεισοδίων βίωσαν οι κάτοικοι της περιοχής των Εξαρχείων το Σάββατο προς Κυριακή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον ενός αστυνομικού. Τα επεισόδια ξεκίνησ...

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Φόρτωση άρθρων...