Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Κέρκυρα: Κρεμάστηκε με σεντόνι από το σίδερο του κρεβατιού του ο δράστης της δολοφονίας του 7χρονου Ανδρέα

Νεκρός μέσα στο κελί του βρέθηκε χθες το απόγευμα, ο 33χρονος Πολωνός, ο οποίος μαζί με τη σύντροφό του είχαν δολοφονήσει τον 7χρονο Ανδρέα στην Κυψέλη.

Ο 33χρονος Πολωνός τοποθέτησε σε ένα σίδερο του κρεβατιού ένα κομμάτι σεντόνι και έβαλε τέλος στην ζωή του στις φυλακές Κέρκυρας. Δεν άφησε κανένα σημείωμα που να εξηγούσε τους λόγους, σύμφωνα με πληροφορίες του «Corfutvnews».

Πριν από ένα μήνα περίπου, ο 33χρονος προφυλακίστηκε και μεταφέρθηκε στις φυλακές Κέρκυρας, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας του 7χρονου παιδιού.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την Ελλάδα, με τις αποκαλύψεις να προκαλούν ανατριχίλα για την δολοφονία του 7χρονου αγοριού στην Κυψέλη από την ίδια του την μητέρα και τον σύντροφό της που διαπράχτηκε το 2017 και έκτοτε οι δράστες έκρυβαν τα οστά του παιδιού μέσα σε αυτοσχέδιο τάφο και στη συνέχεια σε εργαλειοθήκη. 

Ο 33χρονος δράστης κουβαλούσε για πολύ καιρό παντού μαζί του την εργαλειοθήκη για να μην την βρει η Αστυνομία.

Στις 15 Φεβρουαρίου προφυλακίστηκαν τόσο ο 33χρονος Πολωνός όσο και η 29χρονη που κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία από κοινού του 7χρονου γιου της, πριν από πέντε χρόνια στην Κυψέλη.

Ανακριτής και Εισαγγελέας μετά τις απολογίες των κατηγορουμένων, ομόφωνα, τους έκριναν προφυλακιστέους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έντονη χαλαζόπτωση σε Ροδόπη και Ξάνθη (Videos)

Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε τη Ροδόπη. Στην Εγνατία οδό, στο ύψος του Σώστη, το χαλάζι σχεδόν «έστρωσε» τον δρόμο. Έντονη χαλαζόπτωση έπληξε τις μεσημβρινές ώρες της Μεγάλης Παρα...

Βροχές το Μεγάλο Σάββατο σχεδόν σε όλη τη χώρα - Βελτίωση του καιρού την Κυριακή του Πάσχα

Άστατος καιρός αναμένεται να επικρατήσει κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Σαββάτου στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσ...

Αδειάζει η Αττική για το Πάσχα: Ουρές για γερά νεύρα στις Εθνικές Οδούς, γεμάτα πλοία και αεροπλάνα

Μετ’ εμποδίων γίνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς η κίνηση σήμερα Μεγάλη Παρασκευή (3.5.2024) σε Αττική Οδό και Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Πα...

Φόρτωση άρθρων...