Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Κηδεύτηκε στη Νάξο η 36χρονη που γλίστρησε και έπεσε από το μπαλκόνι στο Παγκράτι (Photos)

Το «τελευταίο αντίο» στην Τζανετίνα Δέτση, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του σπιτιού της στο Παγκράτι, είπαν η οικογένειά της, συγγενείς και φίλοι χθες το απόγευμα στη Νάξο.

Συγγενείς, φίλοι, βουλευτές και τοπικοί αξιωματούχοι είπαν το στερνό αντίο στην 36χρονη Τζανετίνα. Τραγικές φιγούρες οι γονείς, ο σύζυγος και ο αδερφός της που δεν πίστευαν πως από τη μία στιγμή στην άλλη έχασαν την αγαπημένη τους.

Κηδεύτηκε στη Νάξο η 36χρονη που γλίστρησε και έπεσε από το μπαλκόνι στο Παγκράτι

Η Τζανετίνα θα ξεκινούσε το ταξίδι της για τη Νάξο μαζί με τα δύο παιδιά της, το 11χρονο αγόρι και το μόλις 18μηνών κοριτσάκι της ώστε να εργαστεί την καλοκαιρινή σεζόν στο νησί.

Η άτυχη μητέρα είχε ετοιμάσει τις βαλίτσες των παιδιών της και πήγε στο αυτοκίνητο μαζί με μία θεία της. Όταν μπήκαν όλοι μαζί στο αυτοκίνητο, η 36χρονη συνειδητοποίησε πως ξέχασε μια τσάντα των παιδιών και ανέβηκε στο διαμέρισμα για να την πάρει.

Όταν η μητέρα έφτασε στην εξώπορτα της για κάποιον λόγο δεν μπορούσε να ξεκλειδώσει τη πόρτα και αγχώθηκε.

Κηδεύτηκε στη Νάξο η 36χρονη που γλίστρησε και έπεσε από το μπαλκόνι στο Παγκράτι

Συγγενικό πρόσωπο της άτυχης 36χρονης μίλησε στο naxostimes.gr: «Ο άντρας της ήρθε προ δεκαημέρου στη Νάξο κι έπιασε δουλειά. Ήταν να έρθει μαζί με όλη την οικογένεια. Όμως για να κάνουν το χατίρι του 11χρονου γιου τους, η Τζανετίνα έμεινε με τα παιδιά στην Αθήνα και θα έρχονταν το Σάββατο, στο νησί. Η πόρτα ίσως ήταν παραβιασμένη, το κλειδί δεν έμπαινε… και η λύση που σκέφτηκε ήταν να μπει στο σπίτι της από το διπλανό μπαλκόνι».

Η Τζανετίνα είχε καταγωγή από το Δαμαριώνα Νάξου, ήταν διαιτολόγος ενώ τελευταία εργαζόταν σε μια εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στη Νάξο.

Την ίδια ώρα, συγκινεί η ανάρτηση μιας παιδικής φίλης της άτυχης 36χρονης και η φωτογραφία να κρατά η μία το χέρι της άλλης από την εποχή των μαθητικών τους χρόνων.

«Πάντα θα σε σκέφτομαι Τζανετίνα μου, σαν να μην έφυγες ποτέ».

Κηδεύτηκε στη Νάξο η 36χρονη που γλίστρησε και έπεσε από το μπαλκόνι στο Παγκράτι

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μανώλης Τσικνάκης: Νέα στοιχεία για τον θάνατό του – «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν…»

Ήταν 27 Ιουνίου του 2018 όταν το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε στην οικογένεια Τσικνάκη ότι ο 22χρονος γιος τους Μανώλης αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι με τον ατομικό τ...

Φόρτωση άρθρων...