Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Κηφισιά: Σοβαρό τροχαίο με έξι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο έγινε τα ξημερώματα στη λεωφόρο Κηφισίας στην Κηφισιά. Έξι άτομα τραυματίστηκαν, τα τέσσερα εκ των οποίων σοβαρά.

Λίγο μετά τις πέντε τα ξημερώματα, κάτω από άγνωστες συνθήκες, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας και Δηληγιάννη στην Κηφισιά. Στη συνέχεια όπως φαίνεται και στις εικόνες τα οχήματα βγήκαν εκτός δρόμου. Το ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε φωτεινό σηματοδότη και χρειάστηκε να επέμβει η πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό τεσσάρων ατόμων. Το δεύτερο όχημα έπεσε πάνω σε πινακίδα.  

Πληροφορίες αναφέρουν στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν πέντε νεαρά άτομα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν συνολικά έξι άτομα και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Τα τέσσερα φέρουν σοβαρά τραύματα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στο σημείο, καθώς από το τροχαίο, καταστράφηκε ο φωτεινός σηματοδότης.  
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ξάνθη: Πέθανε 46χρονος Ανθυπασπιστής

Θρήνος στον Στρατό Ξηράς, καθώς έφυγε από τη ζωή ένας ΕΜΘ Ανθυπασπιστής, σε ηλικία μόλις 46 ετών. Πρόκειται για ΕΜΘ (Εθελοντές Μακράς Θητείας) Ανθυπασπιστή Πεζικού, ο οποίος βρισκό...

Ηράκλειο: Γάζωσαν με καλάσνικοφ αυτοκίνητο στο Καστέλι - Ένας βαριά τραυματίας

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Τσιφούτ Καστέλι του Δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο Κρήτης. Ένα αυτοκίνητο «γαζώθηκε» από σφαίρες από καλάσνικοφ, σύμφωνα με...

Φόρτωση άρθρων...