Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Κικίλιας: Ο κ. Τσίπρας θα απολογηθεί στη Βουλή

Ελλάδα

Δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, μία μέρα μετά τις αποφάσεις του Eurogroup για την Ελλάδα.

«Ο κ. Τσίπρας θα έρθει στη Βουλή να απολογηθεί» είπε ο κ. Κικίλιας μιλώντας στο Star, αναφερόμενος στο αίτημα του προέδρου της Ν.Δ. για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο Eurogroup «πήραμε ένα μέρος της δόσης και ευχολόγια».

«Δεν χορταίνει ο ελληνικός λαός με ευχές» σημείωσε χαρακτηριστικά, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έφερε τέταρτο μνημόνιο και δέσμευσε τη χώρα με υψηλά πλεονάσματα 3,5% ως το 2022 και 2% ως το 2060, ενώ «δεν πήρε ούτε χρέος ούτε την ποσοτική χαλάρωση».

Ο κ. Κικίλιας, κλιμακώνοντας την επίθεσή του στην κυβέρνηση, επανέλαβε ότι «τα κάνουν όλα για την καρέκλα τους».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός: Ξεπέρασε τους 35 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κρήτη – Πού χτύπησε κόκκινο ο υδράργυρος

Υψηλές θερμοκρασίες σημειώθηκαν στα δυτικά και νότια τμήματα της χώρας μας το Σάββατο 18/05 σύμφωνα με τα στοιχεία του meteo. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρο...

Τρεις συλλήψεις για αρχαιοκαπηλία στη Θεσσαλονίκη – Έκρυβαν εικόνες Αγίων, ιερά αντικείμενα και αρχαία νομίσματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων, ενός 61χρονου, της 55χρονης συζύγου του και μίας 83χρονης γυναίκας, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθ...

Φόρτωση άρθρων...