Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Κιλκίς: Υπό κράτηση 6 άτομα για ξυλοδαρμό 36χρονου ποδοσφαιριστή

Ελλάδα

Υπό κράτηση θα μείνουν οι 6 συλληφθέντες στο Κιλκίς, που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό 36χρονου ποδοσφαιριστή της περιοχής, ύστερα από αγώνα για το πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς.

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Κιλκίς τους απήγγειλε ποινική δίωξη για παραβάσεις του νόμου περί Αθλητισμού και σωματικές βλάβες, ενώ τους παρέπεμψε σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της πόλης. Έτσι, μετά τη νόμιμη αναβολή που πήραν, το Δικαστήριο αποφάσισε να μην τους αφήσει ελεύθερους και υπό αυτές τις συνθήκες επέστρεψαν στα κρατητήρια.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τη δικογραφία, μία ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης, οι κατηγορούμενοι (ηλικίας 22 έως 42 ετών) αφού πλησίασαν με οχήματα τον 36χρονο ποδοσφαιριστή, του επιτέθηκαν ασκώντας σωματική βια σε βάρος του, με συνέπεια να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς όπου και νοσηλεύεται, Η δικογραφία περιλαμβάνει και έβδομο πρόσωπο που παραμένει ασύλληπτο, όπως επίσης τουλάχιστον δύο ακόμη άγνωστα άτομα.

Μάλιστα, μεταξύ των κρατούμενων βρίσκεται ένας 29χρονος στρατιωτικός, ο οποίος μήνυσε τον 36χρονο, καταγγέλλοντας ότι επιχείρησε να τον τραυματίσει με μαχαίρι, αντικείμενο το οποίο, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, βρέθηκε στο σημείο τού επεισοδίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μενίδι: Η στιγμή που ο δολοφόνος συναντά την 40χρονη πρώην σύζυγό του λίγο πριν τη σκοτώσει

Ο 50χρονος είχε στήσει καρτέρι στο θύμα του, γνωρίζοντας ότι θα περνούσε από εκεί στις 5:30 το πρωί - Νωρίτερα, άλλο βίντεο τον δείχνει να πετάει τη σακούλα με τις μπύρες που είχε ...

Αυξημένη η φετινή παραγωγή ελαιολάδου: Υποχωρεί σταδιακά η τιμή του παραγωγού, πότε θα φτάσει στο ράφι

Αισιόδοξες είναι οι μέχρι τώρα εκτιμήσεις αναφορικά με την εφετινή παραγωγή ελαιολάδου στη χώρα μας, αν και ασφαλέστερα συμπεράσματα θα μπορέσουν να βγουν μετά από περίπου ένα μήνα...

Φόρτωση άρθρων...