Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

«Κιβωτός του Κόσμου»: Ακίνητα – φιλέτα εκατομμυρίων σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χίο (Videos)

Συνεχίζονται οι έρευνες της Οικονομικής Αστυνομίας στα οικονομικά της Οργάνωσης, καθώς και στην ακίνητη και κινητή περιουσία. Δωρεές ακινήτων – φιλέτα αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ.

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου». Στο στόχαστρο της Οικονομικής Αστυνομίας έχουν μπει τα οικονομικά της «Κιβωτού του Κόσμου» αλλά και η ακίνητη και η κινητή περιουσία.

Η Μίνα Χαρμπαλή, Γενική Γραμματέας Συλλόγου Μεσιτών Αττικής, αναφέρει τα ακίνητα βρίσκονται σε πολύ καλές περιοχές της Αττικής και αξίζουν χιλιάδες ευρώ.

«Το ακίνητο στην Άνοιξη αξίζει τουλάχιστον 600.000 ευρώ. Τα διαμερίσματα στην Αγία Παρασκευή είναι σε καλή περιοχή».

Όπως αναφέρει η Μίνα Χαρμπαλή, σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να υπάρχει «γραφείο εκτίμησης ακινήτων με ορκωτούς, με ελέγχους, είναι πάρα πολλά τα ακίνητα».

Δωρεές ακινήτων – φιλέτα αξίας 4 εκατ. ευρώ

Μετά την «βροχή» καταγγελιών για την «Κιβωτό του Κόσμου», πέρα από τις κακοποιήσεις, στο στόχαστρο πλέον μπαίνουν και τα οικονομικά της Οργάνωσης.

Με δωρεές εκατομμυρίων και πλεονάσματα χιλιάδων ευρώ, κρυφούς λογαριασμούς αλλά και θυρίδες με άγνωστα περιεχόμενα, τώρα εξετάζεται η ακίνητη περιουσία τόσο της Οργάνωσης όσο και του πρώην διοικητικού συμβουλίου.

Όπως παρουσιάζει το «Live News» του MEGA, τα ακίνητα της «Κιβωτού» τα οποία έχουν δωριστεί στην Οργάνωση βρίσκονται σε: Αγία Παρασκευή, Άνοιξη, Παγκράτι, Γλυφάδα, Πετρούπολη, Ζεφύρι, Ηλιούπολη, Νίκαια, Πεύκη, Νέα Ιωνία. 

Συγκεκριμένα, το ακίνητο στην Άνοιξη είναι μια μεζονέτα με εμπορική αξία 600.000 ευρώ. Στην Αγία Παρασκευή, η Οργάνωση διαθέτει, μετά από δωρεά, τρία διαμερίσματα, δύο αποθήκες και δύο θέσεις πάρκινγκ, με εμπορική αξία 550.000 ευρώ.

Στο Παγκράτι έχουν δύο καταστήματα και τέσσερα διαμερίσματα με εμπορική αξία 230.000 ευρώ, ενώ στην Γλυφάδα ένα διαμέρισμα με εμπορική αξία 200.000 ευρώ.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» έχει ακίνητα και στην Περιφέρεια και σε νησιά.

Στη Χίο, η Οργάνωση διαθέτει οικόπεδο 2.372 τ.μ. με αξία 400.000 ευρώ. Στη Θεσσαλονίκη στο Νέο Ρύσιο, έχουν μεζονέτα 303 τ.μ. με αξία 1.000.000 ευρώ.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαλάνδρι: Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο - Δύο άνδρες και δύο γυναίκες αναζητούν οι Αρχές

Ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα της Πέμπτης σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι. Τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, μπήκαν στο εστιατόριο και ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού έν...

Πάτρα: Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του

Από θαύμα σώθηκε μαθητής λυκείου στην Πάτρα, όταν υπέστη ηλεκτροπληξία καθώς ακούμπησε γυμνό καλώδιο ρεύματος το οποίο εξείχε από εντοιχισμένο «κουτί» στις σκάλες του σχολικού συγκ...

Φόρτωση άρθρων...