Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Κιβωτός του Κόσμου: Απολογείται στην ανακρίτρια ο πατέρας Αντώνιος

Ελλάδα

Ο πατέρας Αντώνιος απολογείται αυτή την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον της 22ης τακτικής ανακρίτριας σχετικά με τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση στην Κιβωτό του Κόσμου.

Σε βάρος του επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου, πατέρα Αντώνιου, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση που αφορά στις καταγγελίες σε βάρος του, ενός 15χρονου και ενός 19χρονου φιλοξενούμενων την επίδικη περίοδο, από το Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2022, σε δομές της οργάνωσης.

Ο πατέρας Αντώνιος εξαρχής έχει αρνηθεί κάθε σχέση με τέτοιες καταγγελίες και έκανε λόγο για «κραυγαλέες αναλήθειες, φήμες, διαδόσεις, ψευδή και κατασκευασμένα δημοσιεύματα, με τη σύμπραξη καλοθελητών, που εποφθαλμιούν το έργο της Κιβωτού του Κόσμου».

Ο πατέρας Αντώνιος βρίσκεται από νωρίς το πρωί ενώπιον της ανακρίτριας και απολογείται. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, ανακρίτριας και εισαγγελέας θα αποφασίσουν την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φονικό στο Μαρούσι: Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο κέντρο - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το φονικό που έγινε στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο. Ο δράστης του φονι...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ιστιοφόρο «Belem» με την Ολυμπιακή Φλόγα διασχίζει τον Ισθμό της Κορίνθου - Εντυπωσιακές εικόνες

Κι ενώ συνεχίζει το ταξίδι της η Ολυμπιακή Φλόγα, με τελικό προορισμό τη Μασσαλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», το θρυλικό ιστιοφόρο «Belem» που ανέλαβε τη μεταφορά τη...

Φόρτωση άρθρων...