Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

«Κιβωτός του Κόσμου»: Πρώτη εμφάνιση της πρεσβυτέρας μετά τις καταγγελίες - «Ρε άντε φύγετε από εδώ» (Video)

Για πρώτη φορά μετά τις καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου» εμφανίστηκε η σύζυγος του πατέρα Αντώνιου, Σταματία Γεωργαντή.

Έντονα εκνευρισμένη εμφανίστηκε το μεσημέρι μπροστά στις κάμερες η πρεσβυτέρα έξω από τα γραφεία της «Κιβωτού του Κόσμου».

«Άντε φύγετε από εδώ», ακούγεται να λέει η πρεσβυτέρα, στις κάμερες που βρίσκονταν έξω από την «Κιβωτό του Κόσμου» το μεσημέρι δείχνοντας τον εκνευρισμό της.

Η σύζυγος του πατέρα Αντωνίου έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά από πολλές ημέρες έξω από την «Κιβωτό του Κόσμου» και βλέποντας τις κάμερες, δεν έκρυψε τα νεύρα της για την παρουσία των δημοσιογράφων, λέγοντας στον άνθρωπο που οδηγούσε το αυτοκίνητο να φύγουν γρήγορα από το σημείο.

Η πρεσβυτέρα φέρεται να είπε προς τους δημοσιογράφους και τους οπερατέρ που ήταν στο σημείο «άντε φύγετε από εδώ». Ενώ στο βίντεο ακούγεται κάποιος από τους ανθρώπους που ήταν στο σημείο να λέει προς τον οδηγό του αυτοκινήτου, στο οποίο μπήκε η πρεσβυτέρα, «μη μας πατήσετε».

Το άτομο που φαίνεται να έχει δώσει ραντεβού με την πρεσβυτέρα και είναι και ο οδηγός του οχήματος είναι ένας 36χρονος που φαίνεται να εμπλέκεται σε μία περίεργη υπόθεση ενός ακινήτου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...