Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

«Κιβωτός του Κόσμου»: Βρέθηκαν 130.000 ευρώ σε έναν μόνο λογαριασμό της πρεσβυτέρας (Video)

Ένα μεγάλο χρηματικό ποσό εντοπίστηκε σε έναν λογαριασμό της πρεσβυτέρας και οι έρευνες συνεχίζονται μήπως βρεθούν και άλλοι λογαριασμοί, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το μεγάλο χρηματικό ποσό των 130.000 ευρώ εντοπίστηκε σε έναν τραπεζικό λογαριασμό της πρεσβυτέρας, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο δικαιούχος να είναι και ο πατέρας Αντώνιος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της μέχρι τώρα έρευνας δεν υπάρχουν λογαριασμοί στο όνομα του πατέρα Αντωνίου, καθώς όλα είναι σε αυτό της συζύγου του η οποία ήταν και η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Κιβωτού του Κόσμου» και κατέχει και το 50% των μετοχών της οργάνωσης.

Ο οικονομικός έλεγχος θα εστιάσει σε δέκα με δεκαπέντε άτομα, προκειμένου να διαπιστωθεί πού κατέληγαν όλες οι δωρεές προς την «Κιβωτό του Κόσμου».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Φόρτωση άρθρων...