Κυριακή
03 Μαΐου 2026

"Κλείδωσαν τους παριστάμενους και τον δολοφόνησαν με σιγαστήρα..."

Ελλάδα

Νέα στοιχεία (άγνωστα μέχρι στιγμής) για την φρικιαστική δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, προκύπτουν από την ανακοίνωση της θείας του θύματος (αδερφής του πατέρα του Νώντα) Ντάνας Ζαφειροπούλου - Οκονομοπούλου, μητέρας  του γνωστού νομικού Χάρη Οικονομόπουλου.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων στην γραπτή δήλωση της η κ. Ζαφειροπούλου - Οκονομοπούλου οι δύο δράστες "κλείδωσαν τους παρισταμένους και δολοφόνησαν με σιγαστήρα" τον 52χρόνο δικηγόρο.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση της κ. Ζαφειροπούλου

"Στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από δεκάδες κάμερες, σε ώρα εργασίας, δυό αδίστακτοι εγκληματίες μπαίνουν σε ένα γραφείο, κλειδώνουν τους παριστάμενους και δολοφονούν με σιγαστήρα έναν πατέρα που κάνει τη δουλειά του.

Ο Μιχάλης Επαμ. Ζαφειρόπουλος, εγγονός Δικαστή, γιός Δικηγόρου και υπηρέτης της Θέμιδας δεν θα ξαναμιλήσει με τα παιδιά του.

Σε κάποιους από εμάς σήμερα δεν αρκεί ότι σε Κράτη Δικαίου οι εγκληματίες βρίσκονται, συλλαμβάνονται και τιμωρούνται. Τέτοια εγκλήματα, όπως και τόσα άλλα, έπρεπε να έχουν καταστεί αδιανόητα. Και αυτό δεν αφορά μόνο τη δική μας οικογένεια. Αφορά κάθε οικογένεια.

Αθήνα, 12 Οκτωβρίου 2017
Ντάνα Ζαφειροπούλου - Οικονομοπούλου"

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αμπελόκηποι: «Δώσε 2.000 ευρώ αλλιώς θα πετάξω τη μάνα σου στα σκουπίδια» – Η απειλή που αποκάλυψε το παράνομο γηροκομείο

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση παράνομου γηροκομείου που φέρεται να είχε στήσει 72χρονη γυναίκα στους Αμπελόκηπους, μετατρέποντας χώρο φιλοξενίας ηλικιω...

Φόρτωση άρθρων...