Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

«Κλείδωσε» το Taxis του Μάνου Δασκαλάκη με εισαγγελική εντολή - Η έρευνα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι ένας ακόμη φάκελος στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχουν μπει τα πάντα, ακόμη και τα βίντεο κλιπ του Μάνου Δασκαλάκη που έχουν τραβηχτεί στο σπίτι της Ευγενίας Κούτρα μετά τον θάνατό της.

Με εισαγγελική εντολή «κλείδωσε» το Taxis του Μάνου Δασκαλάκη, σύμφωνα με την εκπομπή «Mega Καλημέρα». Κάτι που σημαίνει ότι στο εξής, κανείς, ούτε ο ίδιος, μπορεί να έχει πρόσβαση στο οικονομικό προφίλ του στην Εφορία και να κάνει οποιαδήποτε τροποποίηση.

Αυτή η εξέλιξη έρχεται στα πλαίσιο της κατεπείγουσας έρευνας που έχει διαταχθεί για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Ο εισαγγελέας έχει δώσει εντολή να ελεγχθούν τα πάντα για την οικονομική κατάσταση του ζευγαριού που διέμενε στο ακίνητο της οδού Μπιζανίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του MEGA.

Η σπιτονοικοκυρά είχε κάνει πληρεξούσιο στον Μάνο Δασκαλάκη να διαχειρίζεται τα οικονομικά της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εγκαταλείπουν την Αθήνα και οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα -Πληρότητα κοντά στο 100% στα πλοία

Αναχωρούν και οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα από τα λιμάνια της Αττικής, ενώ το λιμενικό σώμα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τη διευκόλυνση των επιβατών. Από ...

Ναύπακτος: Τα βεγγαλικά και ο φλεγόμενος σταυρός στο λιμάνι στην περιφορά των Επιταφίων

Εντυπωσιακές εικόνες στη Ναύπακτο πριν και κατά την περιφορα των δύο Επιταφίων που ξεκίνησαν από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου και τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής για να...

Φόρτωση άρθρων...