Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Κλειστό το παραλιακό μέτωπο του δήμου Αγιάς στη Λάρισα – Πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα

Ελλάδα

Δύσκολη είναι η κατάσταση στα παράλια του Δήμου Αγιάς με την κακοκαιρία Daniel να έχει φέρει τεράστιες ποσότητες βροχής στην περιοχή, φουσκώνοντας  τα ρέματα ενώ κάποια σπίτια έχουν πλημμυρίσει.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγιάς, Αντώνη Γκουντάρα: «Τα ρέματα έχουν σχεδόν φουσκώσει όλα. Υπάρχει ο πίσω δρόμος με τις γέφυρες απ’ όπου θα πρέπει να κινούνται αυτοί που πραγματικά έχουν ανάγκη μετακίνησης. Δεν είναι ώρα για βόλτες. Είναι καλά να μην υπάρχει καμία άσκοπη μετακίνηση. Κινδυνεύουν πάρα πολλά σπίτια. Αρκετά έχουν ήδη πλημμυρίσει. Η πυροσβεστική είναι εδώ αντλεί νερά, ο Δήμος, η ΔΕΥΑ, η Περιφέρεια. Όλοι είμαστε εδώ αλλά το νερό θέλω να ξέρετε ότι είναι πάρα πολύ. Θυμίζει δηλαδή εποχές 1999-2002».

larisa_daniel

Την ίδια στιγμή, πλημμύρισε το ρεύμα ανόδου της οδού Υγείας από Καρδίτσης προς Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Μάλιστα, νωρίτερα είχαν ακινητοποιηθεί τέσσερα οχήματα, ενώ στο σημείο έφθασαν συνεργεία ώστε να προχωρήσει ο απεγκλωβισμός.

Πριν από λίγο τα τρία οχήματα είχαν ήδη απομακρυνθεί από το σημείο, ενώ προσπάθειες γίνονταν και για το τέταρτο.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα ανόδου της οδού προς το ΠΓΝΛ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στον Ασπρόπυργο

Συναγερμός σήμανε στη Πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα σε χαμηλή βλάστηση στο Σοφό Ασπροπύργου Αττικής. Άμεσα κινητοποιήθηκε μεγάλ...

Φόρτωση άρθρων...