Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας λόγω πορείας κατά της επίσκεψης Ερντογάν

Ελλάδα

Συγκέντρωση και πορεία πραγματοποιεί η Επιτροπή Αλληλεγγύης στους Πολιτικούς Κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν κατά της επίσκεψης του Προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Αθήνα.

Οι συγκεντρωμένοι σε κάλεσμα τους, θεωρούν πρόκληση την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στην Ελλάδα, την στιγμή που εκείνος εξακολουθεί να διώκει πολιτικούς του αντιπάλους και αγωνιστές στην Τουρκία.

Αυτήν την στιγμή η Αστυνομία πραγματοποιεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας ενώ έχει προχωρήσει και σε διακοπή της κυκλοφορίας στους κεντρικούς άξονες όπως η Σταδίου, Πανεπιστημίου, Βασιλίσσης Σοφίας, Αθανασίου Διάκου.

Νωρίς το απόγευμα μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου του Κουρδιστάν, πραγματοποίησαν πορεία κατά του Προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι διαμαρτυρόμενοι κρατούσαν ένα πανό το οποίο αναγραφόταν "Ελευθερία στον Οτζαλάν", ενώ σε ένα άλλο, αποκαλούσαν τον Τούρκο Πρόεδρο “δικτάτορα”.

Στην πορεία συμμετείχε και ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα το πρώτο βήμα για «καθαρές» και «έξυπνες» μεταφορές στη Θεσσαλονίκη

«Το πρώτο βήμα για «καθαρές» και «έξυπνες» μεταφορές στην πόλη της Θεσσαλονίκης γίνεται τη Δευτέρα 20 Μαΐου. Δεκαεπτά ηλεκτρικά λεωφορεία βγαίνουν στους δρόμους, εκτελώντας δρομολό...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Κυριακή 19 Μαΐου, γιορτάζουν οι: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσι...

Φόρτωση άρθρων...