Παρασκευή
21 Ιουνίου 2024

Κοκτέιλ κορωνοϊού - γρίπης: Αύξηση 40% στις εισαγωγές στα νοσοκομεία

Ελλάδα

Για την αύξηση των ιώσεων, μίλησε η πρόεδρος του ΕΙΝΕΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Για το ζήτημα της αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού, της γρίπης και των ιώσεων, η κ. Παγώνη επιβεβαίωσε πως, υπάρχει αύξηση περίπου στο 40% στα νοσοκομεία, επισημαίνοντας πως, «αυτή είναι η εποχή που ξέρουμε όλοι ότι είναι της έξαρσης των ιώσεων», ενώ συμπλήρωσε ότι, «έχουν αυξηθεί οι θάνατοι και οι εισαγωγές σε απλές και ειδικές κλίνες».

«Η νέα υποπαραλλαγή είναι ήπια, δεν κάνει πυρετό και δεν κάνει πνευμονίες», σημείωσε μιλώντας στην ΑΝΤ1, αναφορικά με τη νέα υποπαραλλαγή του κορωνοϊού.

Σε ερώτημα σχετικά με το αν πρέπει να κάνει κάποιος το εμβόλιο της γρίπης ενώ έχει κάποιου είδους αδιαθεσία, είπε ότι, «αν έχεις μία αδιαθεσία, δεν πας να κάνεις κανένα εμβόλιο», συμβούλευσε όμως, «ακόμα και τώρα, όσοι έχουν υποκείμενα, να το κάνουν», γιατί η κορύφωση θα συνεχιστεί.

Για τις ουρές στα φαρμακεία, σχολίασε πως «ήταν απίστευτες» και τις απέδωσε στο ότι, «όλοι είχαν κρούσματα στο περιβάλλον τους». «Μετά από τρία χρόνια εμπειρίας, δεν χρειάζονται συστάσεις για τις μάσκες», παρατήρησε για το γεγονός ότι επέστρεψαν οι μάσκες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Κόκκινος συναγερμός» σήμερα στην Αττική για ακραίο κίνδυνο πυρκαγιών - Εκρηκτικός συνδυασμός ζέστης, ξηρασίας και μελτεμιού

Η πιο κρίσιμη ημέρα για τον κίνδυνο πυρκαγιάς είναι η σημερινή (Παρασκευή 21/6) με τους επιστήμονες να προειδοποιούν για το εκρηκτικό κοκτέιλ ζέστης, ξηρασίας και μελτεμιού. Το φαι...

Φόρτωση άρθρων...