Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Κολωνός: 4 συλλήψεις στον οίκο ανοχής όπου πήγαινε την 12χρονη ο 53χρονος

Ελλάδα

Στην Ασφάλεια κατέθεσε την Τετάρτη η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, η γυναίκα που βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια και κατήγγειλε ότι ο 53χρονος, Ηλίας Μίχος είχε πάει την 12χρονη από τον Κολωνό στον οίκο ανοχής που διατηρεί η ίδια στο Γκάζι και την εξέδιδε.

Μάλιστα, η κα Καρατζιώτη τόνισε ότι έχει στικάκι, στα αρχεία του οποίου φαίνεται το κορίτσι, ενώ σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τους επώνυμους που φέρεται να εμφανίζονται στα αρχεία, ισχυρίστηκε ότι ανάμεσά τους βρίσκονται ηθοποιοί, καλλιτέχνες και πολιτικοί.

Αρχικά υπήρξαν επιφυλάξεις για την αξιοπιστία των λεγόμενών της καθώς η ιδιότητά της ως νέα πρόεδρος των Εκδιδόμενων Γυναικών Ελλάδος, αμφισβητήθηκε.

Ωστόσο η μαρτυρία της κρίθηκε βάσιμη, όπως είπε στη συνέχεια η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου και ως εκ τούτου έδωσε κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάθεσή της συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία και θα αποσταλεί στον ανακριτή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την Τετάρτη αστυνομικοί πήγαν για έρευνα στον οίκο ανοχής στο Γκάζι και εκεί συνελήφθησαν τέσσερα άτομα. Ο λόγος ήταν ότι αν και ο οίκος ανοχής είχε σφραγιστεί, λειτουργούσε κανονικά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τρεις συλλήψεις για αρχαιοκαπηλία στη Θεσσαλονίκη – Έκρυβαν εικόνες Αγίων, ιερά αντικείμενα και αρχαία νομίσματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων, ενός 61χρονου, της 55χρονης συζύγου του και μίας 83χρονης γυναίκας, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθ...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Κυριακή 19 Μαΐου, γιορτάζουν οι: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσι...

Φόρτωση άρθρων...