Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Κολωνός: Απολογούνται σήμερα ο 55χρονος και ο 43χρονος για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Απολογούνται σήμερα οι δύο από τους τέσσερις άντρες που συνελήφθησαν μετά την τέταρτη κατά σειρά κατάθεση της 12χρονης για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό.

Ο 55χρονος προπονητής ποδοσφαίρου και ο 43χρονος ηλεκτρολόγος που εργάζεται σε πλοία θα οδηγηθούν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων όπου θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αμφότεροι οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να υποστηρίξουν στις απολογίες τους πως είχαν διαδικτυακή επικοινωνία με την ανήλικη χωρίς να την έχουν συναντήσει από κοντά.

Αύριο, Τρίτη θα οδηγηθούν ενώπιον της ανακρίτριας οι άλλοι δύο που συνελήφθησαν για την υπόθεση του βιασμού του ανήλικου κοριτσιού, ένας 35χρονος και ένας 39χρονος.

Οι τέσσερις συλληφθέντες βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο έναντι αμοιβής, ποινή που ανέρχεται σε 10 με 15 χρόνια φυλάκισης.

Κρυβόταν στην Κόρινθο ο 43χρονος ηλεκτρολόγος

Οι Αρχές επί δύο ημέρες ερευνούσαν την περιοχή της Κορίνθου για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 43χρονο, τον τέταρτο από τα πρόσωπα σε βάρος των οποίων δόθηκε ένταλμα σύλληψης καθώς φέρεται να συνομίλησε με την 12χρονη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών blindchat και να συναντήθηκε μαζί της στα Σεπόλια τουλάχιστον τρεις φορές.

Τον 43χρονο ηλεκτρολόγο πλοίων εντόπισε ειδική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ, το βράδυ της 4ης Νοεμβρίου στην Κόρινθο. Πρόκειται για κάτοικο Αθηνών που είχε βρει καταφύγιο σε μονοκατοικία στην Κόρινθο για να αποφύγει τη σύλληψη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν άνεργος το τελευταίο διάστημα καθώς τον είχαν απολύσει από την ναυτιλιακή εταιρεία όπου εργαζόταν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τον ηλεκτρολόγο

Η Αστυνομία έδωσε λεπτομέρειες για τη «δράση» του 43χρονου ηλεκτρολόγου, ο οποίος οδηγήθηκε το Σάββατο στα δικαστήρια της Ευελπίδων για την υπόθεση της 12χρονης και πήρε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα Δευτέρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, στο πλαίσιο «διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, βραδινές ώρες της 4-11-2022, στην περιοχή της Κορίνθου, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, με τη συνδρομή Αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων, 43χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 43χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον τρεις φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη.

Στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 4 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop)
  • 2 υπολογιστές tablet
  • 5 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι
  • 3 μονάδες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (CD)
  • 1 συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB)
  • 2 φωτογραφικές μηχανές
  • 2 κάρτες μνήμης
  • 1 δισκέτα και
  • 5 κινητά τηλέφωνα

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μήνυση στην αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου καταθέτει ο Δασκαλάκης - Την κατηγορεί για ψευδή κατάθεση

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ξέσπασε σε λυγμούς όταν...

Πρώτη καταδίκη για την τραγωδία στο Μάτι: Φυλάκιση δύο ετών με αναστολή στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στον πρώην διοικητή του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων (ΕΣΚΕ), Ιωάννη Φωστιέρη, για τη φωτιά στ...

Φόρτωση άρθρων...