Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Κολωνός: Ασύλληπτα παραμένουν δέκα άτομα – Ταυτοποιήθηκαν και έχουν ενημερωθεί οι δικαστικές Αρχές (Video)

Ελλάδα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Ταυτοποιήθηκαν άνδρες που βρέθηκαν με την 12χρονη, ενώ ενήμερες φαίνεται να είναι και οι δικαστικές Αρχές για τα άτομα αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία υπολογίζει ότι δέκα είναι τα ασύλληπτα άτομα και αρκετά από αυτά έχουν ταυτοποιηθεί από τις Αρχές.

Τα ραντεβού και ο τιμοκατάλογος της φρίκης που βίωνε η 12χρονη

Από 50 ευρώ έως και 230 ευρώ στοίχιζαν τα ραντεβού της φρίκης. Αυτό αποκαλύπτεται από τα μηνύματα που αποκαλύπτουν οι αρχές, ενώ αποτροπιασμό προκαλούν και τα μηνύματα που αντάλλαζε με τον 53χρονο η ίδια 12χρονη.

Οργή, και αποτροπιασμό προκαλούν οι συνεχιζόμενες αποκαλύψεις για τη σοκαριστική υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης, της 12χρονης από τον Κολωνό.

Από θρησκευόμενος, οικογενειάρχης και φιλεύσπλαχνος, ο Ηλίας Μίχος, κρατούμενος των φυλακών Γρεβενών πλέον, χρησιμοποιούσε τα 51 διαφορετικά προφίλ που είχε δημιουργήσει της 12χρονης και ερχόταν σε επικοινωνία με άνδρες, προσποιούμενος την ανήλικη. Οι αρχικές επικοινωνίες γίνονταν στην εφαρμογή blindchat αλλά στη συνέχεια οι επικοινωνίες συνεχίζονταν σε viber, WhatsApp κα Instagram.

Μάλιστα, θεωρώντας πως η δράση του θα παραμείνει κρυφή, ο Ηλίας Μίχος δε δίσταζε να κανονίζει τις συναντήσεις με το κοριτσάκι στην περιοχή που διέμεναν.

12χρονη (Ηλίας Μίχος): Γεια σου.

«Πελάτης»: Είσαι ελεύθερη;

12χρονη (Ηλίας Μίχος): Ξέρεις που είναι τα Σεπόλια; Θες να βρεθούμε σήμερα; Μου αρέσει πολύ το σεξ.

Οι τιμές της φρίκης

Ο Μίχος, μη αρκούμενος σε όσα ο ίδιος κατηγορείται ότι είχε διαπράξει ο ίδιος και άλλοι άνδρες, σε βάρος της ανήλικης διακινούσε τα βίντεο και τις φωτογραφίες που είχε υποχρεώσει την 12χρονη να του στέλνει και κανόνιζε τα ραντεβού της φρίκης, ζητώντας από 50 ευρώ μέχρι και 230 ευρώ.

12χρονη (Ηλίας Μίχος): Γειά σου τι κάνεις; Θες να βρεθούμε στην περιοχή μου; Με 120 ευρώ έχεις ό,τι θες…

«Πελάτης»: Ναι.

12χρονη (Ηλίας Μίχος) : Στείλε μου το αμάξι για να σε αναγνωρίσω

Ο Μίχος πήγαινε το κορίτσι στα περισσότερα ραντεβού εκτός από κάποιες φορές που το κορίτσι πήγαινε μόνο του με τα πόδια.

«Καμιά φορά πήγαινα μόνη μου στα ραντεβού όταν δεν μπορούσε ο ίδιος να με πάει. Όμως, δεν υπήρχε ραντεβού που να μην γνώριζε ο Μίχος» αποκαλύπτει η 12χρονη.

Παράλληλα όπως λέει δεν έπαιρνε τίποτα από τα χρήματα των «ραντεβού», παρά μόνο δέκα ευρώ όταν καθάριζε στο μαγαζί του.

Παρίστανε τον «καλό» ενορίτη

Ωστόσο, παρά αυτήν την αποτροπιαστική του συμπεριφορά στο παρασκήνιο, στο προσκήνιο και στη γειτονιά του, προσπαθούσε να δείχνει το καλό του πρόσωπο δίνοντας ακόμα και καθαριστικά στην εκκλησία της ενορίας του. Αυτός ήταν ο λόγος που πολλοί από τους γείτονες του έπεσαν από τα σύννεφα.

«Δεν είχαμε πάρει χαμπάρι το κύκλωμα του Μίχου. Εγώ δεν θα μπορούσα να το πάρω είδηση γιατί τον έβλεπα μία δύο φορές το χρόνο», δηλώνει ο πάτερ Νικόλαος.

Υπήρχαν ωστόσο κι αυτές οι περιπτώσεις που το «καλό» προσωπείο που είχε δημιουργήσει με τόσο έντεχνο τρόπο , δεν κράτησε πολύ και οι ανοίκειες συμπεριφορές αποκαλύφθηκαν.

Γειτόνισσα: Κάποια στιγμή έγινε ένα περιστατικό πιο χοντρό και σταμάτησα να έχω την οποιαδήποτε επαφή μαζί του.

Δημοσιογράφος: Σας παρενόχλησε δηλαδή;

Γειτόνισσα: Ναι με ένα τρόπο χυδαίο. Με έφερε σε δύσκολη θέση. Έκανε χειρονομία από αυτοκίνητο, σταμάτησε, κάτι μου είπε.

Άνδρας που είχε συνομιλήσει με τη 12χρονη είχε καταγγείλει στην Αστυνομία την υπόθεση

Την ίδια ώρα, χρήστης του blindchat φαίνεται να είχε ενημερώσει τις Αρχές λίγους μήνες πριν ξεσπάσει η αποκάλυψη της αλήθειας για τα μαρτυρική ζωή της 12χρονης από τον 53χρονο παιδοβιαστή.

O Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA αποκάλυψε πως ο εν λόγω άντρας επικοινώνησε με την αστυνομία μόλις αντιλήφθηκε πως η συνομιλίτριά του ήταν ανήλικη. Παράλληλα, μετά την καταγγελία του συνέχισε να συνομιλεί με την ανήλικη κάνοντας ουσιαστικά μία προσωπική έρευνα για την υπόθεση.

Χρονικά, ο άντρας προσδιόρισε την επικοινωνία που είχε με την Αστυνομία για το συγκεκριμένο γεγονός αρκετούς μήνες πριν από την αποκάλυψη που έγινε για την υπόθεση, εγείροντας πια πολλά ερωτήματα για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας εστιάζοντας στους «πελάτες» του ανήλικου θύματος. Η 12χρονη στις καταθέσεις της είχε κάνει αναφορά για έντεκα άντρες τους οποίους συναντούσε σε αυτοκίνητα στην περιοχή των Σεπολίων και για άλλους 25 που συναντούσε στον οίκο ανοχής. Το τελευταίο στοιχείο έχει αιφνιδιάσει τις Αρχές καθώς δεν γνωρίζουν ακόμη από πού αντλήθηκαν αυτές οι επαφές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη 1 Μαΐου

Δεμένα θα είναι την 1η Μαΐου τα πλοία στα λιμάνια λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην πανελλαδική – πανεργατική 24ωρη απεργία που προκήρυξε η Γενική...

Φόρτωση άρθρων...