Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Κολωνός: Συνελήφθη η μητέρα της 12χρονης - Κατηγορείται για μαστροπεία

Ποινική δίωξη για κακουργηματική μαστροπεία ασκήθηκε στη μητέρα, η οποία οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ . Η 38χρονη γυναίκα θα εξεταστεί από τους αξιωματικούς της Ασφαλείας.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της 12χρονης εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά ο ανακριτής.

Ποινική δίωξη για κακουργηματική μαστροπεία ασκήθηκε στη μητέρα. Η βασική κατηγορία που αποδίδεται στη μητέρα είναι διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας.

Η 38χρονη μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης, συνελήφθη νωρίς το απόγευμα και οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ). 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας που μετέβη στο σπίτι της 12χρονης στον Κολωνό, παρέλαβε και τρία παιδιά της 38χρονης τα οποία έχει μεταφέρει σε ασφαλές σημείο.

Η γυναίκα θα εξεταστεί από τους αξιωματικούς της Ασφαλείας για την εμπλοκή της σε αυτή τη «σκοτεινή» υπόθεση και κατόπιν θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Κατόπιν η 38χρονη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Η ανακρίτρια αναμένεται να προσωποποιήσει σε βάρος της και άλλες κακουργηματικές κατηγορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τη μητέρα του παιδιού υπάρχουν ενδείξεις ότι εξέδιδε την 12χρονη κόρη.

Τα στοιχεία αυτά οδήγησαν στο ένταλμα σύλληψης. Η ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης κρίνοντας ότι από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι η μητέρα σχετίζεται με τη σεξουαλική εκμετάλλευση της κόρης της.

Τι «έκαψε» τη μητέρα του κοριτσιού

Ένα έμβασμα των 20 ευρώ, οι συνομιλίες που κατέγραψε από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη του μήνα ο κοριός της Αστυνομίας και ο τρόπος που διαχειρίστηκε την κατάσταση την τελευταίες εβδομάδες η μητέρα της 12χρονης ήταν αυτά που οδήγησαν στη σύλληψη της 38χρονης.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας από την πρώτη στιγμή γνώριζαν ότι η μητέρα του κοριτσιού είχε ύποπτη συμπεριφορά. «Δεν ήταν δυνατόν το παιδί να κυκλοφορεί με πανάκριβα κινητά, μέχρι αργά τα μεσάνυχτα, καινούργιο ποδήλατο και -το κυριότερο- να της ζητάει συνεχώς χρήματα», έλεγαν. «Δεν είναι φυσιολογικό μία γυναίκα να ζητάει από ένα παιδί της ΣΤ’ Δημοτικού λεφτά», λένε οι αναλυτές της Ασφαλείας.

Οι κατηγορίες για τη μητέρα είναι βαριές, καθώς, όπως λένε οι πληροφορίες, διώκεται για κακουργηματική μαστροπεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εμβάσματα που δεχόταν στον λογαριασμό της είναι, πολύ περισσότερα και, αν και η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι προέρχονται από την εργασία που προσέφερε στο μίνι μάρκετ του 53χρονου Ηλία Μίχου, όλα δείχνουν ότι είναι χρήματα από την εκπόρνευση του παιδιού της.

Σήμερα στις 16:30, ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας μετέβη στην οικία της μητέρας, την ώρα που βρισκόταν εκεί με κάποια από τα παιδιά της. 

Της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττική μαζί με τρία από τα παιδιά της που, προφανώς λόγω ηλικίας, δεν μπορούσε να τα αφήσει μόνα στο σπίτι.

Αν και είχε εκδοθεί σε βάρος της ένταλμα σύλληψης, αυτό που της είπαν, είναι ότι πρέπει να μεταβεί στην Υποδιευθυνση Προστασίας Ανηλίκων, προκειμένου η μικρή να δώσει στους ειδικούς παιδοψυχολόγους συμπληρωματική κατάθεση.

Ουσιαστικά, θα προσπαθήσουν να μάθουν από το παιδί αν αυτά που υποστηρίζει εκδιδόμενη γυναίκα με κατάθεση της στο «Ανηλίκων» για τον 53χρονο, ότι επισκεπτόταν οίκο ανοχής μαζί με το κοριτσάκι, αν έχουν βάση, ενώ θα της δείξουν και φωτογραφίες, προκειμένου να προχωρήσει σε αναγνώριση.
 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΛΑΣ: 379 συλλήψεις για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας την περασμένη εβδομάδα

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα που έφερε την περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα από 15 έως 21 Απριλίου, το σχέδιο ειδικών στοχευμένων δράσεων που υλοποιεί, με τρεις βασικές κα...

Φόρτωση άρθρων...