Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Κολωνός: Η στιγμή που ο ληστής της τράπεζας πέφτει στο έδαφος μετά τους πυροβολισμούς – Βίντεο-ντοκουμέντο

Βίντεο-ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή που έγινε το πρωί της Τρίτης στον Κολωνό βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο ο 38χρονος φερόμενος ως δράστης της ληστείας σε τράπεζα στην οδό Αχιλλέως να φαίνεται να κείτεται στο έδαφος λίγες στιγμές αφότου δέχθηκε πυρά αστυνομικών.

Ειδικότερα, στο βίντεο που εξασφάλισε το Mega, φαίνεται ο δράστης να κείτεται στο έδαφος λίγα δευτερόλεπτα αφότου έχει δεχτεί τις σφαίρες από αστυνομικό με τους αστυνομικούς στη συνέχεια να τον ακινητοποιούν περνώντας του χειροπέδες.

Ο άνδρας αλβανικής καταγωγής, που δέχτηκε αστυνομικά πυρά κατά τη διάρκεια καταδίωξης, μετά την ληστεία που φέρεται να διέπραξε σε τράπεζα στην οδό Αχιλλέως, στην Αθήνα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας φέρει τραύμα στην κοιλιά από τα πυρά που δέχτηκε κατά την συμπλοκή με τους αστυνομικούς, ενώ υπενθυμίζεται ότι από το σημείο της συμπλοκής διερχόταν ιδιωτικό ασθενοφόρο, το οποίο σταμάτησαν οι αστυνομικοί προκειμένου να παραλάβει τον δράστη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Ο 38χρονος είναι σεσημασμένος για υπόθεση φθοράς ξένης περιουσίας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί όταν ο ληστής εισέβαλε στην τράπεζα και ένας υπάλληλος χτύπησε το ειδικό μπουτόν συναγερμού, με αποτέλεσμα να υπάρξει άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας.

Ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας ακολούθησε τον δράστη, όταν αυτός βγήκε από το κατάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες. Παράλληλα, στο σημείο κλήθηκαν και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη στη συμβολή της Λένορμαν με την Παλαμηδίου, στον Κολωνό. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., εκείνη την ώρα ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι στον αστυνομικό, ο οποίος, ευρισκόμενος σε κατάσταση άμυνας όπως επισημαίνεται, έκανε χρήση του όπλου του και τον τραυμάτισε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Σοβαρά επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια – Τραυματίας ένας αστυνομικός, κάηκε ολοσχερώς αυτοκίνητο

Άλλη μία νύχτα επεισοδίων βίωσαν οι κάτοικοι της περιοχής των Εξαρχείων το Σάββατο προς Κυριακή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον ενός αστυνομικού. Τα επεισόδια ξεκίνησ...

Φόρτωση άρθρων...