Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Κολωνός: Και αστυνομικός στη λίστα με όσους συνομιλούσαν με το προφίλ της 12χρονης (Videos)

Ελλάδα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

«Υπάρχει ένας αστυνομικός που εμφανίζεται να συνομιλεί με την 12χρονη και γίνεται προσπάθεια να προσδιοριστεί εάν είχε και επαφές με το παιδί. Είναι νεαρής ηλικίας ο αστυνομικός και υπηρετεί στην ΓΑΔΑ», αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα».

Σύμφωνα με στοιχεία, ο αστυνομικός φαίνεται να είχε εκτεταμένες συνομιλίες με την 12χρονη.

Αναμένεται να διευκρινιστεί εάν θα κληθεί για έγγραφες εξηγήσεις ή θα δώσει κατάθεση, δηλαδή αν θα τοποθετηθεί με το υπόλοιπο κατηγορητήριο ο νεαρός αστυνομικός.

Κολωνός: Πειθαρχικός έλεγχος για τον αστυνομικό που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση

Εντολή για διενέργεια πειθαρχικού ελέγχου του αστυνομικού που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Έδωσα εντολή ο αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του 12χρόνου κοριτσιού να τεθεί αμέσως σε πειθαρχικό έλεγχο», γράφει ο υπουργός σε ανάρτησή του στο Twitter.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών οι συνομιλητές της 12χρονης

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται οι συνομιλητές της 12χρονης, ενώ την ίδια ώρα στο «φως» έρχονται νέα μηνύματα.

Πιο ξεκάθαρα τα πράγματα στην περίπτωση του 38χρονου άνδρα από την Αθήνα, ο οποίος παραδέχτηκε αποκλειστικά στο LIVE NEWS στο MEGA πως συνομιλούσε μεν με την ανήλικη, αλλά όπως ισχυρίστηκε δεν προχώρησε ποτέ σε συνάντηση.

«Μου έστειλε η συγκεκριμένη μήνυμα μέσω ενός chat τέλος πάντων, αλλά έπαιξαν κάτι μηνύματα και σταμάτησε η συνομιλία εκεί».

Και αυτό γιατί όπως αποκαλύπτει σήμερα το LIVE NEWS, η 12χρονη, καθοδηγούμενη από τον Ηλία Μίχο, ζητούσε επιτακτικά από τον 38χρονο τα λεφτά να καταβληθούν προκαταβολικά.

Στις 20/7/2022 υπήρξε η ακόλουθη συνομιλία της 12χρονης με άνδρα με το αρχικό «Γ»:

Γ: Τι εννοείς; Τι πρέπει να δώσεις πρώτα τα λεφτά;

12χρονη: Στη μάνα μου.

Γ: Να σου δώσω λεφτά και να φύγεις, λίγο δύσκολο. Κοίτα, δε θέλω μπλεξίματα ούτε προβλήματα. Αποφάσισε τι θες να κάνουμε αύριο και πες μου. Λεφτά μπροστά δεν έχει πάντως.

«Μου ξαναέστειλε μήνυμα από άλλο κινητό στο δικό μου το τηλέφωνο. Μου λέει ‘γιατί με έκλεισες, γιατί με μπλόκαρες σε περίμενα’. Χωρίς να έχω δώσει κάτι συγκεκριμένο ή κάποιο δικαίωμα για κάτι πολύ περισσότερο», είπε ο ίδιος.

Στη συνομιλία που είχαν τον περασμένο Ιούλιο, η ανήλικη ή ο 53χρονος που παρίστανε την ανήλικη, δήλωσε πως ήταν 16 και όχι 12. Κάτι παρεμφερές υποστηρίζει κι ένας άλλος συνομιλητής της, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS.

«Έχω μιλήσει στο blind chat με πάρα πολύ κόσμο. Δεν ξέρεις εκεί μέσα με ποιον μιλάς. Μπορεί να ήταν μια κοπέλα 9 χρονών, 12 χρονών, 15 χρονών και να σου λέει ότι είναι το οτιδήποτε».

O Ηλίας Μίχος που φέρεται να κρύβεται πίσω από τα ψεύτικα προφίλ, όχι μόνο παραπλανούσε με ψεύτικες ηλικίες τους επίδοξους πελάτες, αλλά ζητούσε και την αμοιβή προκαταβολικά.

Η επιμονή του και το κυνήγι του πελάτη αποκαλύπτονται στα νέα μηνύματα που εξασφάλισε το LIVE NEWS.

Στις 24/7/2022 νέα συνομιλία 12χρονης με άνδρα με το αρχικό «Γ»:

Γ: Γεια

12χρονη: Πρώτα λεφτά και μετά λεφτά.

Γ: Γεια σου. Ψέματα μιλάς. Είδες ότι είμαι μεγάλος

12χρονη: Αν δεν στείλεις τώρα 30 ευρώ την γαμ@%$.

Γ: Γεια σου

12χρονη: Κάτσε τώρα και θα δεις, ωραία στοιχεία για αστυνομία, όνομα, επίθετο, τηλέφωνο. Τέλεια.

Την προσέγγισαν για ομαδικό σεξ

Προκειμένου να απομυζήσει όσα περισσότερα χρήματα μπορούσε, ο Ηλίας Μίχος διαπραγματευόταν μέχρι και αιτήματα να συμμετάσχει η ανήλικη σε ερωτικές συνευρέσεις με περισσότερα άτομα.

Συνομιλία 12χρονης με γυναίκα με το αρχικό «Ε»:

Ε: Αν θες να κάνουμε τρίο.

12χρονη: Να πάρω τα λεφτά και να κάνουμε 3 ώρες μαζί. Θες;

Ε: Να φέρω κι έναν φίλο μου. Πού να τα πας;

12χρονη: Όχι. Όπως την άλλη φορά που πήγα και ξανάρθα.

Την ώρα που οι Αρχές ξεψαχνίζουν τις επαφές της μικρής, ο ρόλος του «Μιχάλη» στην υπόθεση παραμένει γρίφος. Ήταν συνεργάτης του 53χρονου ή μήπως δεύτερος ανεξάρτητος μαστροπός;

«Γνωρίστηκαν μέσω social media. Γνώριζε τα οικονομικά προβλήματα της οικογένεια της και μεσολαβούσε ώστε η ανήλικη να κανονίζει ερωτικές συνευρέσεις με άτομα που ο ίδιος γνώριζε έναντι αμοιβής».

O εν λόγω άντρας δεν είχε ερωτικές επαφές με την 12χρονη, σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός: Υποχωρεί η αφρικανική σκόνη, αλλά έρχεται νέο κύμα από Κυριακή - 30άρια από Δευτέρα

Ένα επικίνδυνο κοκτέιλ αφρικανικής σκόνης και ζέστης επικρατεί τις τελευταίες μέρες στη χώρα, ενώ το φαινόμενο αναμένεται να ξεκινήσει να υποχωρεί από το απόγευμα της Πέμπτης. Σ...

Φόρτωση άρθρων...