Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Κολωνός: Μηνύματα που αποτυπώνουν τον εφιάλτη της 12χρονης (Videos)

Ελλάδα

Τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του Κολωνού και την φρίκη που ζούσε η 12χρονη, η οποία έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Η ανήλικη προσπαθούσε να σταματήσει τον εφιάλτη που βίωνε, κάτι που φαίνεται από τις καταθέσεις που έχει δώσει στις Αρχές αλλά καις τα μηνύματα που έχει ανταλλάξει με τη μητέρα της.

«Τους κορόιδευα…»

«Κάποιες φορές τους κορόιδευα. Έλεγα να πάω τα λεφτά και καλά στη μητέρα μου ότι τα έχει ανάγκη για να με αφήσει και μετά έφευγα. Μου τα έδινε, έφευγα, αλλά μετά δεν ξαναπήγαινα. Ήταν λίγοι σε αυτούς που το έκανα αυτό αλλά μετά με αναζητούσαν και πάλι και κλείναμε ραντεβού», ανέφερε η ανήλικη.

«Τη δεύτερη φορά γινόταν η ερωτική πράξη. Όλα τα χρήματα τα κρατούσε ο Μίχος. Μου έδινε 10 ευρώ μόνο όταν καθάριζα το μαγαζί του», έχει πει σε μία από τις καταθέσεις της η 12χρονη.

Τι έλεγε η 12χρονη για τον Ι.

«Είναι ο κύριος Ι. Δεν είχαμε ποτέ ερωτική επαφή αλλά μου έδινε χρήματα ανά δύο – τρεις μέρες. Δεν τα κρατούσα τα χρήματα, πάλι τα έπαιρνε ο Μίχος», συνεχίζει στη κατάθεσή της η 12χρονη.

Σε ερώτηση της παιδοψυχολόγου: «Γιατί δεν κρατούσες τα χρήματα από αυτόν αφού δεν είχε να κάνει με ερωτική σχέση;», η 12χρονη απαντά: «Γιατί φοβόμουν. Θα μου έλεγαν οι γονείς μου πού τα βρήκες».

«Δεν αντέχω άλλο…»

Ο Γολγοθάς που περνούσε η ανήλικη φαίνεται και στη μηνύματα που αντάλλασσε με τη μητέρα της

Μητέρα: Να σου πω κάτι, εεεε. Δεν λες να στείλει κανένα 20;

12χρονη: Μαμά

Μητέρα: Μαμούνια. Ψάχνω να βρω 15 ευρώ για μαύρο, τσιγάρα πιπάκια και δεν βρίσκω.

12χρονη: Ρε μαμά ήρθα εδώ να ηρεμήσω, δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ

Γιατί καθυστερούν οι νέες συλλήψεις βιαστών της 12χρονης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δικαστικές Αρχές προκειμένου να εκδώσουν νέα εντάλματα σύλληψης θα πρέπει να έχουν τρανταχτά στοιχεία ενοχής.

Ακόμα, η διχογνωμία ανακρίτριας και εισαγγελέα για την προφυλάκιση ή μη του 36χρονου υπαλλήλου του Νοσοκομείου «Μεταξά» για τον οποίο αποφάσισε το Δικαστικό Συμβούλιο, αλλά και το αίτημα της μητέρας της 12χρονης για αντικατάστασης της προσωρινής της κράτησης με περιοριστικούς όρους, έχουν δημιουργήσει καθυστέρηση στη διαδικασία, η οποία αναμένεται να δώσει εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός: Αισθητή βελτίωση με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας την Κυριακή του Πάσχα

Αισθητή θα είναι η βελτίωση του καιρού στις περισσότερες περιοχές της χώρας το Πάσχα μετά την αστάθεια του Μεγάλου Σαββάτου. Μέχρι το πρωί της Κυριακής τόσο στην Αττική όσο κα...

Ζευγάρι έκανε “φύλλο και φτερό” σπίτια σε Πιερία και Λάρισα- Δέκα διαρρήξεις σε τρεις μήνες

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εξιχνίασαν συνολικά 10 διαρρήξεις οικιών, που έγιναν από Σεπτέμβριο έως Νοέμβριο του 2023, σε περιοχές της Πιερίας και της Λάρισα...

Ηλεία: Τροχαίο με τρεις 22χρονες τραυματίες -Η μία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών μεταφέρθηκε πολυτραυματίας μια 22χρονη κοπέλα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου σε περιοχή της Ηλεία. ...

Φόρτωση άρθρων...