Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Κολωνός: Νέα υπόθεση βιασμού - 54χρονος παρέσυρε μαθήτρια σε διαμέρισμα

Ελλάδα

Μια νέα σοκαριστική υπόθεση παιδοβιασμού ξανά στον Κολωνό αποκαλύπτεται. Πρόκειται για έναν 54χρονο ο οποίος αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη μιας 14χρονης μαθήτριας, την οδήγησε σε διαμέρισμα και τη βίασε, ενώ αυτή κατάφερε να διαφύγει κλωτσώντας τον, πριν τελειώσει την πράξη.

Ο άνδρας συνελήφθη και χθες 11/3 οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος προσέγγισε τη μαθήτρια μέσω της γνωστής εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων και εικόνων «Snapchat» τον περασμένο Νοέμβριο και τον Ιανουάριο του του 2023 την έπεισε να κανονίσουν να βρεθούν.

Αυτό συνέβη στις 3 Μαρτίου, όταν η μαθήτρια μόλις σχόλασε, τον συνάντησε μέσα στο αυτοκίνητό του, όπου όπως ανέφερε, μόλις μπήκε δεν μπορούσε να βγει έξω. Ο 54χρονος την οδήγησε σε ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα που είχε νοικιάσει κι εκεί ξεκίνησε να τη βιάζει.

Η 14χρονη αντιστάθηκε και κλωτσώντας τον κατάφερε να φύγει τρέχοντας από το διαμέρισμα.

Μάλιστα, όπως φαίνεται ο 54χρονος θα επιδίωκε να «αγοράσει» τη σιωπή της, καθώς στη συνέχεια η μαθήτρια ανακάλυψε ότι της είχε βάλει στην τσάντα μια προπληρωμένη κάρτα αξίας 400 ευρώ.

Αφού το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία, στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα, το οποίο συνέβη χθες, 11/3, στο λιμάνι της Κυλλήνης, στην Ηλεία. Μέσα στο όχημά του, οι αστυνομικοί εντόπισαν μια συσκευή κινητού τηλεφώνου στην οποία υπήρχαν φωτογραφίες ανήλικων αγοριών και κοριτσιών.

Ο 54χρονος διώκεται για βιασμό και αρπαγή ανηλίκου, καθώς και για κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνελήφθη 35χρονος στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη – Εκκρεμούσε ένταλμα σε βάρος του

Ένας 35χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη. Ο αλλοδ...

Φόρτωση άρθρων...