Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Κολωνός: Ο Ηλίας Μίχος κατηγορείται για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού (Videos)

Συνεχείς είναι η αποκαλύψεις για τη δράση του 53χρονου Ηλία Μίχου και για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Το MEGA να αποκαλύπτει ότι ο προφυλακισμένος κατηγορείται και για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Ο Ηλίας Μίχος όχι μόνο κακοποιούσε σεξουαλικά τη 12χρονη, όχι μόνο την οδηγούσε στα ραντεβού της φρίκης με άλλους παιδεραστές αλλά όπως φαίνεται έβγαζε και χρήματα από διακίνηση γυμνών φωτογραφιών και βίντεο του παιδιού.

Στην κατοχή του Μίχου φαίνεται πως έχουν βρεθεί τέσσερις φωτογραφίες και έξι βίντεο. Ένα ανατριχιαστικό υλικό που χρησιμοποιούσε ο 53χρονος για να βρίσκει παιδεραστές.

«Στα μηνύματα που είχα με τον Ηλία, μου ζητούσε να του στέλνω βίντεο και φωτογραφίες, όπου μου έλεγε τί να κάνω και πώς να είμαι», κατέθεσε η 12χρονη.

«Το συγκεκριμένο κοριτσάκι εάν το πήγε κάποιος σε ένα οίκο ανοχής εάν το πήγε με το αυτοκίνητό του και το παρέδωσε σε ένα διεστραμμένο, αυτός συμμετέχει. Και εάν είναι πάνω από τρεις αυτοί που συμμετέχουν υπάρχει και εγκληματική οργάνωση» εξήγησε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

Ο Ηλίας Μίχος που κατηγορείται σχεδόν με τον μισό ποινικό κώδικα, αντιμετωπίζει και την κατηγορία κατοχής και διανομή παιδικού πορνογραφικού υλικού μέσω διαδικτύου.

Στο «μικροσκόπιο» τα εμβάσματα

Στο στόχαστρο των αρχών έχουν μπει τα τραπεζικά εμβάσματα με καταθετη το ίδιο πρόσωπο και δικαιούχο την μητέρα της 12χρονης.

«Ο Μιχάλης έχει κι αυτός δικά μου βίντεο και φωτογραφίες. Του τα έστειλε ο Ηλίας, κάνοντας ότι είμαι εγώ, στέλνοντάς τα από τον δικό μου προφίλ» αναφέρει στην κατάθεσή της η 12χρονη.

Η 37χρονη μητέρα της 12χρονης αρνείται ότι γνωρίζει αυτούς που κατέθεσαν χρήματα στον τραπεζικό της λογαριασμό και ισχυρίζεται ότι αγνοεί την ύπαρξη των εμβασμάτων, τα οποία ωστόσο, έπαιξαν σημαντικότατο ρόλο στην απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή να την προφυλακίσουν.

«Νομίζω ότι το πόρισμα θα τη δικαιώσει και θα φανεί ότι δεν έχει καμία σχέση με την κατηγορία» δήλωσε ο συνήγορος της μητέρας, Απόστολος Λύτρας.

Την ώρα που αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για τυχόν δραστηριότητες της 37χρονης στην διαδικτυακή πλατφόρμα όπου κλείνονταν τα ραντεβού με τους παιδεραστές, οι δικηγόροι της σκοπεύουν να ζητήσουν την αντικατάσταση την προσωρινής της κράτησης με άλλους περιοριστικούς όρους.

Πώς ο Μίχος «ψάρευε» επίδοξους βιαστές της 12χρονης

Κάθε μέρα που περνά κι άλλοι άνδρες εμφανίζονται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) κι αποκαλύπτουν ότι συνομίλησαν με το παιδί στην πλατφόρμα με την αστυνομία να διαμηνύει ότι για τις Αρχές είναι όλοι ύποπτοι.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται οκτώ νέες συλλήψεις οι οποίες θα αφορούν μετά βεβαιότητος και άτομα τα οποία εμφανίστηκαν αυτοβούλως στις αρχές.

Σοκ προκαλούν τα μηνύματα που έστελνε σε άνδρες ο Ηλίας Μίχος υποδυόμενος το κορίτσι όπου εμφανιζόταν εξαιρετικά πιεστικός και χειριστικός.

Δεκαοχτώ ημέρες μετά την αποκάλυψη της φρικιαστικής υπόθεσης με τον κατά συρροή βιασμό του 12χρονου κοριτσιού οι αποκαλύψεις συνεχίζονται, σχεδόν καθημερινά νέα άτομα εμφανίζονται στο όγδοο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ) και δηλώνουν πως συνομιλούσαν μέσω της εφαρμογής γνωριμιών με το ανήλικο κορίτσι, ενώ όπως όλα δείχνουν είναι θέμα ημερών να υπάρξουν και νέες συλλήψεις.

Το απόγευμα της Δευτέρας ένας 54χρονος παρουσιάστηκε στο Ανήλικων και παραδέχθηκε πως το προηγούμενο διάστημα συνομιλούσε με το παιδί.

Πρόκειται για τον ενδέκατο άνδρα που όπως και όλοι οι προηγούμενοι ισχυρίστηκε πως ουδέποτε συναντήθηκε με την ανήλικη ούτε γνώριζε την πραγματική της ηλικία.

Οι Αρχές κατάσχεσαν το κινητό του τηλέφωνο το οποίο θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

«Τους προηγούμενους μήνες συνομιλούσα με ένα άτομο μέσω της εφαρμογής γνωριμιών και μου είχε πει πως ήταν 17 ετών. Ποτέ όμως δεν συνάντησα από κοντά το κορίτσι αυτό», υποστηρίζει ο 54χρονος.

Τουλάχιστον τρεις άνδρες βρέθηκαν με την ανήλικη.

Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό τουλάχιστον τρία άτομα από αυτά που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως είχαν συναντήσει την ανήλικη, χωρίς να αποκλείεται ο αριθμός αυτός να ανέβει ακόμη περισσότερο.

Πίεζε για τα ραντεβού της φρίκης

Ο Ηλίας Μίχος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη ήταν ιδιαίτερα πιεστικός με τους υποψήφιους παιδεραστές – βιαστές της 12χρονης.

«Μου είπε να… να κάνουμε μια ερωτική πράξη έναντι αμοιβής… μου λέει ‘’μπορείς σε μισή ώρα;’’ της λέω ‘’μπορώ’’. Αλλά νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Ε, τώρα, στο δεύτερο, τρίτο μήνυμα, με μια φωτογραφία να βρεθούμε, να κάνουμε αυτό κι αυτό κι αυτό, μου φάνηκε λίγο περίεργο…» δήλωνει ο 33χρονος.

Πιεστικός και χειριστικός

12χρονη –( Μίχος )–: «Γεια σου είμαι 17 στα 18. Θέλεις να έρθεις τώρα και να κάνουμε οτιδήποτε θέλεις στο αμάξι μόνο με 50 ευρώ;»

40χρονος: «Τι λες; Πας καλά; Καταρχάς δεν πληρώνω, άσε που είσαι όσο η κόρη μου!!! Ντροπή σου!!!»

12χρονη-(Μίχος): «Ευκαιρία να συναντήσεις μία στην ηλικία της κόρης σου».

Ο 40χρονος σχολίασε: «Δυστυχώς αυτή η εφαρμογή έχει ό,τι ανωμαλία υπάρχει».

Ο ογκοδέστατος φάκελος με τα στοιχεία από το τμήμα Ανήλικων βρίσκεται στην ανακρίτρια από την οποία θα δοθεί η εντολή για την τέταρτη κατάθεση της 12χρονης.

Τα παιδιά της οικογένειας φιλοξενούνται σε δομές του Χαμόγελου του Παιδιού. Στη νέα κατάθεση της 12χρονης παρούσα θα είναι κι η ειδική παιδοψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ.

Η εφαρμογή γνωριμιών «blindchat» δεν εντοπίστηκε στο κινητό τηλέφωνο της μητέρας της 12χρονης

Στην αποκάλυψη νέων στοιχείων προχώρησε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος αναφορικά με την υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό.

Όπως ανέφερε ύστερα από έρευνες στο κινητό της μητέρας της ανήλικης δεν εντοπίστηκε η εφαρμογή γνωριμιών «blindchat» μέσω της οποίας ο Ηλίας Μίχος «ψάρευε» τους βιαστές της 12χρονης.

Το νέο στοιχείο αυτό προκαλεί ένα νέο ερώτημα. Υπενθυμίζεται πως η μητέρα της 12χρονης κατηγορείται πως εκείνη είχε κανονίσει το ραντεβού με τον πρώτο συλληφθέντα, τον Γιάννη Σοφιανίδη, ο οποίος σύμφωνα με την κατάθεση του παιδιού ήταν αυτός που την είχε βιάσει τις περισσότερες φορές.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του είχε αναφέρει πως η συνάντηση με την 12χρονη κανονίστηκε μέσω της εφαρμογής, την οποία γνωρίζουμε πλέον ότι κατείχε μονάχα ο Ηλίας Μίχος.

Εύλογα λοιπόν γεννιέται το ερώτημα πώς είναι δυνατό να κλείστηκε το «ραντεβού» από τη μητέρα.

Επιπλέον, οι κοινοί λογαριασμοί της 12χρονης με τον Ηλία Μίχο που είχαν στις εφαρμογές Viber και Whatsapp, επίσης δεν εντοπίστηκαν στο τηλέφωνο της μητέρας της ανήλικης.

Η 37χρονη γυναίκα βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού και αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εγκαταλείπουν την Αθήνα και οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα -Πληρότητα κοντά στο 100% στα πλοία

Αναχωρούν και οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα από τα λιμάνια της Αττικής, ενώ το λιμενικό σώμα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τη διευκόλυνση των επιβατών. Από ...

Σάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη Σάμο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μία 49χρονη γυναίκα σκότωσε τον πατέρα της. Σύμφωνα με την ΕΡΤ η 49χρονη του κατάφ...

Φόρτωση άρθρων...