Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Κολωνός: Πέντε νέες συλλήψεις για τους βιασμούς της 12χρονης

Ελλάδα

Πέντε ακόμη «πελάτες» του Ηλία Μίχου, οι οποίοι βίαζαν έναντι αμοιβής την 12χρονη κοπέλα στα Σεπόλια, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων μετά από εντάλματα σύλληψης του Εισαγγελέα που χειρίζεται την συγκλονιστική αυτή υπόθεση.

Πρόκειται για δύο υπηκόους Πακιστάν, 50 και 23 χρόνων, και τρεις Έλληνες 65, 49 και 44 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν στον Κολωνό, τον Πειραιά και τα Σπάτα. Οι πέντε νέοι παιδοβιαστές εντοπίστηκαν από την συνεχιζόμενη έρευνα στα κινητά τηλέφωνα, τις εφαρμογές επικοινωνίας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούσε ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος πολλές φορές προσποιούνταν το 12χρονο κορίτσι και έκλεινε ραντεβού για τον βιασμό του.

Βάση αυτών των στοιχείων που διαβιβάστηκαν στον Εισαγγελέα εκδόθηκαν τα πέντε νέα εντάλματα σύλληψης και μέσα στην ημέρα οι συλληφθέντες αναμένεται να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κορυφώνεται την Τρίτη το επεισόδιο μεταφοράς σκόνης - Θερμοκρασίες έως 30 βαθμούς Κελσίου μαζί με λασποβροχές

Επεισόδιο μεταφοράς σαχαριανής σκόνης προς τη χώρα μας το οποίο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από σήμερα, αναμένεται να παρουσιάσει κορύφωση την Τρίτη 23/4. Σύμφωνα με τα προγνωστικά στ...

Φόρτωση άρθρων...