Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Κολωνός: Ποιος είναι ο «κύριος Μιχάλης» που ανέφερε η 12χρονη στην κατάθεσή της

Κοντά στην ταυτοποίηση του οι Αρχές... Τον κατονόμασε το ανήλικο κορίτσι στην πρώτη του κατάθεση στις 17 Σεπτεμβρίου στην Υποδιεύθυνση προστασίας Ανηλίκων ως το άτομο που την συνόδευε στα οχήματα των πελατών.

Ελλάδα

Αυτά τα μηνύματα βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ερευνών της Προστασίας Ανηλίκων ενώ φαίνεται ότι ο 53χρονος δεν λειτουργούσε μόνος του
Στο στόχαστο των Αρχών έχει μπει ένας άνδρας με το όνομα «Μιχάλης» για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Συμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, πρόκειται για το πρόσωπο που φέρεται να συνόδευε την 12χρονη στα ερωτικά ραντεβού που της κανόνιζε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος. 

Τον «κύριο Μιχάλη» κατονόμασε το ανήλικο κορίτσι στην πρώτη του κατάθεση στις 17 Σεπτεμβρίου στην Υποδιεύθυνση προστασίας Ανηλίκων ως το άτομο που την συνόδευε στα οχήματα των πελατών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Θεοδόση Πάνου στους «Δεκατιανούς», οι αρχές είναι κοντά στην ταυτοποίηση του.

Σημειώνεται ότι το παιδί αναφερόταν στον 53χρονο Μίχο ως «κύριος Ηλίας» και σε αυτό το άτομο ως «κύριος Μιχάλης».

Ο «Μιχάλης» προσέγγισε την 12χρονη αρχικά μέσω της εφαρμογής γνωριμιών και στη συνέχεια αρχίζουν αν «συνομιλούν» μέσω ενός προφίλ της κοπέλας στο Instagram το οποίο είχε δημιουργήσει ο «κύριος Ηλίας».

Μάλιστα της έλεγε ότι μπορεί και αυτός να τη συνοδεύει στα ραντεβού στο μετρό των Σεπολίων και θα την συμβούλευε είτε αυτός είτε ο Μίχος πως θα προσέγγιζε κάθε φορά τον πελάτη.

«Θα σου λέω είτε εγώ είτε ο κύριος Ηλίας πως θα πας στο αυτοκίνητο», έλεγε στο κορίτσι.

Αυτά τα μηνύματα βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ερευνών της Προστασίας Ανηλίκων ενώ φαίνεται ότι ο 53χρονος δεν λειτουργούσε μόνος του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σπέτσες: Θαλαμηγός χτύπησε στoν προβλήτα του λιμανιού, λόγω των ισχυρών ανέμων (Video&Photos)

Ατύχημα με θαλαμηγό σημειώθηκε στις Σπέτσες λόγω των ισχυρών ανέμων. Πολυτελές σκάφος χτύπησε στον προβλήτα του λιμανιού εξαιτίας των πολλών μποφόρ. Από το ατύχημα δεν έχει τραυ...

Έντονη χαλαζόπτωση σε Ροδόπη και Ξάνθη (Videos)

Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε τη Ροδόπη. Στην Εγνατία οδό, στο ύψος του Σώστη, το χαλάζι σχεδόν «έστρωσε» τον δρόμο. Έντονη χαλαζόπτωση έπληξε τις μεσημβρινές ώρες της Μεγάλης Παρα...

Φόρτωση άρθρων...