Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Κολωνός: Συμπληρωματική ποινική δίωξη σε βάρος του 53χρονου

Ελλάδα

Συμπληρωματική ποινική δίωξη για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων και οπλοκατοχή ασκήθηκε σε βάρος του 53χρονου από τον Κολωνό. Το πρώτο αδίκημα είναι κακούργημα και το δεύτερο είναι πλημμέλημα.

Οι ειδικοί κάνουν «φύλλο και φτερό» τις ηλεκτρονικές συσκευές προκειμένου να εντοπίσουν ίχνη που θα τους οδηγήσουν στα άτομα που κακοποίησαν την 12χρονη, μετά από ραντεβού που έκλεινε ο 53χρονος.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., και να προσπάθησε να σβήσει στοιχεία ο κατηγορούμενος, αυτά θα ανακτηθούν, εύκολα ή δύσκολα.

Ο δράστης, που βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη, είχε δημιουργήσει προφίλ σε τρεις διαφορετικές εφαρμογές για ενηλίκους, μέσω των οποίων έβρισκε υποψήφιους «πελάτες» για το κορίτσι.

Ακόμα, είχε αναγκάσει το παιδί να δημιουργήσει προφίλ σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα όπως TikTok και Facebook, που διαχειριζόταν ο ίδιος ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο που ανάγκαζε την ανήλικη να τραβάει. 

Τα συγκεκριμένα προφίλ ήταν ουσιαστικά το «εργαλείο» του, προκειμένου να υλοποιεί τα αρρωστημένα του σχέδια για το άτυχο κορίτσι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φυλακές Κορυδαλλού: Βρέθηκε πιστόλι κρυμμένο μέσα σε τοίχο κελιού -Τι είδαν οι αστυνομικοί

Ένα πιστόλι βρέθηκε κρυμμένο μέσα στον τοίχο κελιού στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι αρχές του σωφρονιστικού ιδρύματος καθώς και αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα και βρήκαν το όπλο...

Σάμος: Την Τετάρτη απολογείται η 49χρονη που σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της με κάβουρα

Ενώπιον του εισαγγελέα παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί η 49χρονη, που χθες Μεγάλο Σάββατο, σκότωσε τον πατέρα της στη Σάμο. Η κατηγορούμενη ομολόγησε, ότι χτύπησε μέχρι θανάτου τον...

Φόρτωση άρθρων...