Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Κολωνός: Ταυτοποιήθηκαν τουλάχιστον τρία άτομα που βίασαν την 12χρονη (Video)

Ελλάδα

Εξελίξεις και συλλήψεις αναμένονται αυτή την εβδομάδα για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Πέντε νέες συλλήψεις προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης, αναμένεται να γίνουν από την Αστυνομία, με εντολή της ανακρίτριας την τρέχουσα εβδομάδα.

Δύο από τα άτομα αυτά είναι το ζευγάρι μαστροπών που αποκάλυψε το MEGA την προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο, κατά τη διάρκεια επιχείρησης του Ηθών σε συνεργασία με το τμήμα Ανηλίκων, φαίνεται πως εξέδιδε την 12χρονη.

Το ζευγάρι έχει ταυτοποιηθεί, και πρόκειται και έναν αλλοδαπό μαστροπό με την φερόμενη σύζυγό του, η οποία είναι ενήμερη για τα γεγονότα. Το ζευγάρι έχει εξαφανιστεί και ενδεχομένως να έχουν φύγει και από τη χώρα, με τις Αρχές να τους αναζητούν.

Ακό,α, αναμένεται και η σύλληψη του ατόμου που εμφανίζεται ως «Μιχάλης», καθώς βάσει μαρτυρίες κατοίκων συνόδευε το παιδί στα «ραντεβού» και επέστρεφε μαζί του. Η ίδια η 12χρονη έχει μιλήσει στην κατάθεσή της για τον «Μιχάλη».

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από τη δικογραφία, η ανακρίτρια είναι καταπέλτης προς την μητέρα της 12χρονης, με την 37χρονη όχι μόνο να χειρίζεται κάποια από τα προφίλ της ανήλικης κόρης της, αλλά φαίνεται να κλείνει και ραντεβού χρεώνοντάς τα μάλιστα, 50 ευρώ το καθένα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – Ναι στην Πρόταση Δυσπιστίας

Οι Σπαρτιάτες θα υπερψηφίσουν την Πρόταση Δυσπιστίας που κατέθεσαν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Στίγκας. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών κατ...

Φόρτωση άρθρων...