Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Κολωνός: Θα ζητήσει ψυχίατρο ο 33χρονος – Ισχυρίζεται ότι πέρασε τη 12χρονη για 17χρονη

Yστερα από αίτημα της οικογένειας του 33χρονου, θα διοριστεί τεχνικός σύμβουλος ένας ψυχίατρος προκειμένου να εξετάσει την πνευματική ικανότητα του 33χρονου κατηγορούμενου για τη φρικτή υπόθεση στον Κολωνό.

Ελλάδα

Tεχνικό σύμβουλο και ψυχίατρο θέλει να διορίσει ο 33χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, που συνελήφθη έπειτα από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του για το βιασμό 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με τον συνήγορό θα διοριστεί τεχνικός σύμβουλος και ψυχίατρος προκειμένου να αποδειχθεί ότι η πνευματική ικανότητα του εντολέα του και ότι δεν ήταν δυνατόν να κάνει την ηλικιακή διάκριση σύμφωνα με την πνευματική αντίληψη που κατέχει. 

Ο 33χρονος φέρεται να είχε βιάσει το 12χρονο κορίτσι δυο φορές. Ο ίδιος ισχυρίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες πως πίστεψε ότι ήταν… έφηβη και όχι εκείνη με τα μήνυματά της επέμεινε να συναντηθούν, σε μια προσπάθεια να… πείσει (ποινικά) πως δεν πρόκειται για βιασμό αλλά για συναινετική πράξη!

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι η 12χρονη του είπε ότι ήταν 17 στα 18 και πως τα μηνύματα που λάμβανε δεν ήταν ενός 12χρονου κοριτσιού, γι’ αυτό και πίστεψε την ηλικία που (υποτίθεται πως) του έλεγε.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι τα μηνύματα της ανήλικης ήταν απανωτά και επί πολλές ημέρες και με έντονη επιμονή για να βρεθούν!

«Μου έστελνε συνέχεια μηνύματα, πιεστικά και προσπαθούσε να συναντηθούμε. Σε αυτά τα μηνύματα έλεγε συνέχεια: πότε θα σε δω, πότε θα σε δω», φέρεται να υποστηρίζει ο 33χρονος. 

Όπως φαίνεται, ο 33χρονος θα στηρίξει τον βιασμό του 12χρονου σε πνευματική ανικανότητα και θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

Ο 33χρονος άντρας εργάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε εργοστάσιο και φέρεται ότι συνομιλούσε με το κοριτσάκι μέσω της εφαρμογής Blindchat.

Ο 33χρονος κρατείται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, μετά την προθεσμία που έλαβε προκειμένου να απολογηθεί την Δευτέρα. 

Ο Ηλίας Μίχος πίσω από τα sms

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανήλικων, πίσω από αυτά τα μηνύματα βρίσκονταν ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος στη συνέχεια εξέδιδε τη 12χρονη, στους άνδρες που συμφωνούσαν να κλείσουν ραντεβού.

Μάλιστα συμφωνά με όσα υποστήριξε ο 33χρονος, ο τρόπος γραφής στα μηνύματα έδειχνε πως πρόκειται για άτομο το οποίο ήξερε από τέτοια ραντεβού και δεν φαινόταν να ήταν παιδί.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φυλακές Χανίων: Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος για απόπειρα εισαγωγής κινητών

Ενας 27χρονος υπάλληλος της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Αγιάς Χανίων συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι προσπάθησε να εισαγάγει εντός της φυλακής κινητά τηλέφωνα, αφήνοντάς τα σε ...

Φόρτωση άρθρων...