Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Κολωνός: Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή του πυροβολισμού του 38χρονου από αστυνομικό (σκληρές εικόνες)

Ο 38χρονος παραμένει νοσηλευόμενος φρουρούμενος μέχρι να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ελλάδα

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της αστυνομίας για την αιματηρή ληστεία που συνέβη την Τρίτη στον Κολωνό, όταν 38χρονος λήστεψε τράπεζα και ακολούθησε καταδίωξη και πυροβολισμοί.

Ο 38χρονος δράστης μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, καθώς έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Μετά από ένα πολύωρο χειρουργείο, το οποίο είχε ως στόχο να σταματήσει την αιμορραγία, ο 38χρονος νοσηλεύτηκε για περίπου 2-3 ώρες στη ΜΕΘ.

Ο 38χρονος παραμένει νοσηλευόμενος φρουρούμενος μέχρι να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή ληστεία που συνέβη στον Κολωνό, όταν 38χρονος λήστεψε τράπεζα και ακολούθησε καταδίωξη και πυροβολισμοί, έφερε στο φως το MEGA.

Όπως φαίνεται στο βίντεο και κατά τη διάρκεια καταδίωξης του 38χρονου, ο αστυνομικός ανοίγει πυρ κατά του ληστή και ο ίδιος πέφτει στο έδαφος.

Στην συνέχεια τον πλησιάζουν τρεις αστυνομικοί, και ο ένας εξ αυτών όπως φαίνεται στο βίντεο προσπαθεί να τον μεταφέρει…τραβώντας τον με δύναμη από τα χέρια.

Το αποκλειστικό βίντεο του MEGA

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. ενεργοποιήθηκε τις πρωινές ώρες σε κατάστημα τράπεζας στην περιοχή του Κολωνού το κουμπί πανικού για εν εξελίξει ληστεία. Στη συνέχεια ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας και ο διευθυντής ασφαλείας της τράπεζας ακολούθησαν τον ύποπτο που έφυγε με τα πόδια από το κατάστημα και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Τότε έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικό της Άμεσης Δράσης.

Έγινε καταδίωξη και εντόπισαν τον ύποπτο, όπου έπεσαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της  ΕΛ.ΑΣ ο άνδρας επιχείρησε να επιτεθεί και να τραυματίσει δύο αστυνομικούς «ένας εκ των οποίων έκανε, αμυνόμενος, χρήση του υπηρεσιακού του οπλισμού, τραυματίζοντας το δράστη».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Βασικός κατηγορούμενος 31 ετών, άρχισε να αυτοτραυματίζεται στα χέρια, στο άκουσμα ότι παραμένει προφυλακιστέος μαζί με άλλους τρεις εκ των 67 συλληφθέντων, ενώ είκοσι αφέθηκαν ελ...

Φόρτωση άρθρων...