Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Κομοτηνή: Στο νοσοκομείο 200 άτομα με σαλμονέλα

Περισσότερα από διακόσια άτομα υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση χθες το βράδυ στα Αρριανά Ροδόπης. Τα περισσότερα από τα άτομα που δηλητηριάστηκαν ήταν παιδιά και κατέληξαν στο νοσοκομείο. 

Πολλά από τα κρούσματα σαλμονέλας ήταν παιδιά, όπως αναφέρει το InKomotini. Το Νοσοκομείο Κομοτηνής αρχικά, και στη συνέχεια και της Ξάνθης, λόγω της μαζικότητας των παθόντων, ετέθησαν σε «συναγερμό», με την επικουρική συνδρομή και εξωτερικών ιατρών, προκειμένου να περιθάλψουν τα περιστατικά που παρουσίαζαν συμπτώματα διάρροιας και εμετού, και να χορηγήσουν τα ενδεδειγμένα αντίδοτα για σαλμονέλα.

Τα άτομα είχαν βρεθεί σε δείπνο με αφορμή ομαδικό σουνέτι (περιτομή) 101 μουσουλμανοπαίδων, στο οποίο σερβιρίστηκε κοτόπουλο. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετέδωσε ο ΣΚΑΪ το περιστατικό θεωρείται λήξαν και κανένα από τα κρούσματα δεν βρίσκεται σήμερα στο νοσοκομείο για περαιτέρω νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Ένοχοι 51 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Ένοχοι κρίθηκαν 51 εκ των 60 κατηγορουμένων, που είχαν συλληφθεί οι περισσότεροι εξ αυτών στη μεγάλη επιχείρηση, που είχε κάνει η Αστυνομία στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστη...

Φόρτωση άρθρων...