Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Κομοτηνή - Θεία της 22χρονης αθλήτριας στίβου που πέθανε ξαφνικά: «Δεν ήταν εμβολιασμένη»

Ελλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κομοτηνής ο θάνατος της 22χρονης αθλήτριας στίβου, Γεωργίας Σολανάκη, την ώρα της προπόνησης το απόγευμα της Τρίτης.

Τα πρώτα ευρήματα δείχνουν ανακοπή άγνωστης αιτίας, με την θεία της νεαρής γυναίκας να μην μπορεί να καταλάβει πώς με εξετάσεις καθαρές φεύγει έτσι αναπάντεχα ένα υγιέστατο κορίτσι.

Την ίδια ώρα, από την οικογένεια της αθλήτριας έγινε γνωστό ότι δεν είχε εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό. 

Έτσι, δίδεται τέλος στην παραφιλολογία που είχε δημιουργηθεί γύρω από το εμβόλιο και κατά πόσο αυτό ευθυνόταν για τον αιφνίδιο θάνατο της Γεωργίας.

«Είναι ανακοπή. Δεν είναι εμβολιασμένη που κάθονται και λένε. Δεν ήταν η Γεωργία εμβολιασμένη, ήταν αντίθετη σε όλα αυτά», τόνισε θεία της 22χρονης στο MEGA.

«Έκανε, έκανε (εξετάσεις), όλα ήταν εντάξει. Δεν ξέρω, μακάρι να ήξερα. Κι εμείς αυτό λέμε τι να έχει γίνει», πρόσθεσε η γυναίκα για την 22χρονη ανιψιά της. 

Ακριβείς απαντήσεις αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας Σολανάκη.

«Ήταν η περίοδος εξεταστικής πάνω και είχε άγχος παράλληλα έκανε και τις προπονήσεις. Είχε και τον πατέρα της με το πρόβλημα που είχε. Ήταν φτωχοί άνθρωποι, πάρα πολύ φτωχοί και όλα αυτά την καταρράκωσαν», τόνισε γείτονας της αδικοχαμένης κοπέλας.

«Ο πατέρας της έχει καρκίνο»

Η 22χρονη φοιτήτρια μετά το τέλος της εξεταστικής σκόπευε να επιστρέψει στο πλευρό του πατέρα της στην Κρήτη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Ο πατέρας έχει καρκίνο και είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα, την είχε συναντήσει μια ξαδέλφη μου στα Χανιά και της είπε ότι φεύγει. Θα πάει να δώσει κάποια μαθήματα, που χρωστάει αλλά θα γυρίσει γρήγορα γιατί ο πατέρας της είναι σε άσχημη κατάσταση», υποστήριξε συγγενής της 22χρονης.

Όμως, η Γεωργία Σολανάκη δεν γύρισε ποτέ. Η καρδιά της την πρόδωσε και «έσβησε» στο ταρτάν στίβου, που τόσο λάτρευε.

«Είναι μια αθλήτρια… Ήταν μια αθλήτρια δυστυχώς. Αγαπητή σε όλους και σε όλον τον κόσμο. Είναι ανακοπή, τώρα είναι όπως έφευγαν οι ποδοσφαιριστές στα γήπεδα με ανακοπές; Ξέρετε γιατί πολλοί θέλουν να τα ρίξουν στο εμβόλιο. Θα περιμένουμε τις άλλες εξετάσεις», πρόσθεσε ο συγγενής της 22χρονης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης για τον αρχαιοφύλακα που φέρεται να παρενοχλούσε ανήλικους

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον αρχαιοφύλακα, ο οποίος έχει καταγγελθεί για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος έντεκα παιδιών, στη Νίσυρο. Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα 15 Α...

Πρόγραμμα «Προλαμβάνω»: Επεκτείνονται σε καρκίνο του παχέος εντέρου και καρδιά τα προγράμματα δωρεάν προσυμπτωματικού ελέγχου

Το πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας «Προλαμβάνω» παρουσιάστηκε την Παρασκευή από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε εκδήλωση στο Ίδρυμα «Βασίλη και Ελίζας» Γουλανδρή, παρουσία του ...

Φόρτωση άρθρων...